Γουρουνάκι σούπερ ήρωας στο νέο Spider-Man;

Λίγες μέρες μείναν για την νέα ταινία του Spider-Man: Into the Spider-Verse και η Sony Pictures Entertainment δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube ένα ιδιαίτερο βίντεο που δείχνει ένα χαριτωμένο γουρουνάκι ντυμένο με την στολή Spider-Man.

Το Spider-Man: Into the Spider-Verse είναι μια νέα ταινία με πρωταγωνιστή και σούπερ ήρωα τον Spider-Man. Την παραγωγή έχουν αναλάβει η Columbia Pictures και η Sony Pictures Animation σε συνεργασία με τη Marvel και διανέμεται από την Sony Pictures Releasing. Η ταινία σκηνοθετείται από τους Bob Persichetti, Peter Ramsey και Rodney Rothman, το σενάριο είναι του Phil Lord και Rothman, και οι ηθοποιοί είναι ο Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez και Lily Tomlin. Οφείλουμε να πούμε ότι στην ταινία ο Shameik Moore γίνεται ένας από τους πολλούς Spider-Men.

Η ταινία έλαβε παγκόσμια αναγνώριση από τους κριτικούς για την κινούμενη εικόνα, τους χαρακτήρες, την ιστορία και το χιούμορ. Το Spider-Man: Into the Spider-Verse έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 14 Δεκεμβρίου 2018.

Θα δούμε νέο Spider-Man γουρουνάκι σούπερ ήρωα, Γουρουνάκι σούπερ ήρωας στο νέο Spider-Man;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

“γουρουνάκι”… Παιδιά ο Spider-Ham είναι, παλιά τρολλιά της Marvel τον οποίο έβαλε εδώ η Sony για να τρολλάρει την ίδια τη Marvel (τα τελευταία χρόνια δεν τον χρησιμοποιούν και κάνουν σαν να μην υπήρξε ποτέ).

Kosmas

Είχα private screening του spidervers στο Λονδίνο. Για τους λάτρεις των κόμικ μην την χάσετε!! Πάρτε πίτσα. Απίθανο στόρυ με πολλά μηνύματα που ακόμα που και εμένα που δεν μου αρέσουν τα animation είχε πολύ ενδιαφέρον και πολύ δουλεμένη υλοποίηση. Δε θα πω spoiler πάντως το γουρουνάκι δεν είναι τρολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.