Toshiba XD-E500 | Εικόνα High-Def από δισκάκια DVD

, Toshiba XD-E500 | Εικόνα High-Def από δισκάκια DVDΤο Toshiba XD-E500 είναι ένα πρωτοποριακό DVD player με τεχνολογία αναβάθμισης εικόνας που ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία XDE (eXtended Detail Enhancement). Η τεχνολογία XDE ενισχύει την ποιότητα εικόνας των DVD, έτσι ώστε να αγγίζει την ποιότητα εικόνας των βίντεο υψηλής ευκρίνειας, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν ξανά τις συλλογές DVD που διαθέτουν, υπό ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα.

Το Toshiba XD-E500 περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές λειτουργίες εμφάνισης εικόνας – Ευκρίνεια, Χρώμα και Αντίθεση – οι οποίες εξασφαλίζουν για τους θεατές ότι η συσκευή αναπαραγωγής παρέχει την καλύτερη δυνατή εικόνα ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθούν.

Η λειτουργία ευκρίνειας ενισχύει τις λεπτομέρειες, ώστε να πλησιάζει το αποτέλεσμα της εικόνας βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Τα άκρα προβάλλονται ευκρινέστερα και οι λεπτομέρειες στις ταινίες είναι πιο διακριτές. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές δυνατότητες ελέγχου της ευκρίνειας, η τεχνολογία XDE αναλύει ολόκληρη την εικόνα και ενεργοποιεί την ενίσχυση των άκρων ακριβώς όπου χρειάζεται.

Η λειτουργία χρώματος εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τα χρώματα της φύσης. Οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου παρουσιάζονται πιο ζωντανές, για να μπορείτε να απολαύσετε τα ντοκιμαντέρ για την άγρια φύση. Η λειτουργία χρώματος συνδυάζει τη βελτίωση των χρωμάτων με την ενίσχυση των λεπτομερειών της λειτουργίας ευκρίνειας με καταπληκτικά αποτελέσματα στις σκηνές εξωτερικών χώρων.

Η λειτουργία αντίθεσης έχει σχεδιαστεί για να εμφανίζει τις λεπτομέρειες στις σκοτεινότερες σκηνές ή σε πρώτο πλάνο πιο καθαρές χωρίς το σύνηθες ξεθώριασμα που εμφανίζεται κατά τη ρύθμιση της αντίθεσης. Ιδανική για τις σκοτεινές σκηνές όπου οι λεπτομέρειες διακρίνονται δύσκολα, η λειτουργία αντίθεσης μπορεί να συνδυαστεί και με τη λειτουργία ευκρίνειας για να σας προσφέρει μια καθαρότερη εμπειρία θέασης.

Το XD-E500 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα τέλη Σεπτεμβρίου 2008, με εκτιμώμενη τιμή αγοράς 149 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρος

High def, δεν ειναι, ουτε με σφαιρες, αλλα υποτιθεται οτι κανει καποια αναβαθμιση στην εικονα.
Οταν ελθει με το καλο, θα δουμε αν αξιζει να τα σκασουμε για να δουμε τις ταινιες dvd που εχουμε, καλυτερα.
Αρα, οψομεθα…

Γιάννης

Το Oppo DV983H δεν θα το ξεπεράσει με τίποτε!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.