Βγήκε το πρώτο trailer του Happy Death Day 2U

Πριν δυο χρόνια βγήκε το Happy Death Day μια ταινία τρόμου που πήρε σχετικά καλές κριτικές απο τον κόσμο. Δυο χρόνια μετά η Universal Pictures επιστρέφει και δίνει στην δημοσιότητα ο πρώτο επίσημο trailer με το “Baby Killer” του Happy Death Day 2.

Η Tree Gelbman ξαφνικά επανεισέρχεται στον βρόχο του χρόνου και αποφασίζει να το ξεφύγει αφού ανακαλύπτει ότι οι φίλοι της είναι τώρα εμπλεκόμενοι. Όταν ανακαλύπτει όμως ότι ο Lori Spengler, ο αρχικός δολοφόνος, έχει δολοφονηθεί, η Tree πρέπει να αντιμετωπίσει τον νέο δολοφόνο, προκειμένου να αποκαλύψει την ταυτότητά του και να σπάσει τον βρόχο του χρόνου μια για πάντα.

Η μεγάλη αλλαγή σε αυτήν με την πρώτη ταινία είναι ότι εκτός απο αυτήν κινδυνεύει και όλη της η παρέα, επίσης μια μεγάλη αλλαγή είναι ότι τώρα πλέον δεν κινδυνεύουν από έναν όπως στην πρώτη ταινία αλλά από πολλούς “Baby Killers”. Το Happy Death Day 2U θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με λίγα λόγια.

πρωτο trailer happy death day 2U, Βγήκε το πρώτο trailer του Happy Death Day 2U

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.