Πώς να στείλετε φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση μέσω του WhatsApp

μέσω του WhatsApp, Πώς να στείλετε φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση μέσω του WhatsApp

Το WhatsApp είναι ένας από τους δημοφιλέστερους instant messengers, που μας δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε και διαφόρων ειδών αρχεία μεταξύ μας, φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, gif εικόνες και άλλα.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για κοινή χρήση φωτογραφιών μέσω του WhatsApp, οι χρήστες βλέπουν την ποιότητα της εικόνας να αλλοιώνεται εφόσον η ανάλυση μειώνεται έως και τρεις φορές σχεδόν. Αυτό γίνεται επειδή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει αποστολή σε πλήρη ανάλυση.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να μοιραστούμε μία φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση μέσω του WhatsApp. Ποιος είναι αυτός; Να στείλουμε τη φωτογραφία σαν έγγραφο.

Όταν στέλνετε μια εικόνα ως έγγραφο, η ανάλυση δεν αλλάζει. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα παραμένει ανέπαφη ακόμα και όταν την προωθείτε σε κάποιον.

μέσω του WhatsApp, Πώς να στείλετε φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση μέσω του WhatsApp

Για να μοιραστείτε την εικόνα ως έγγραφο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Αγγίξτε το συνημμένο και έπειτα επιλέξτε Έγγραφο.
Βήμα 2: Κάντε κλικ στο “Αναζήτηση άλλων εγγράφων” και επιλέξτε το φάκελο “Εικόνες”.
Βήμα 3: Κάντε κλικ στο φάκελο “Κάμερα” και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να στείλετε και στη συνέχεια πατήστε “Αποστολή”.

Αν πάλι πρέπει να μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα μέσω του WhatsApp χωρίς να χάσετε την ποιότητά τους μπορείτε να το πετύχετε συμπέζοντάς τις σε ένα μόνο αρχείο. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Solid Explorer File Manager που είναι διαθέσιμο σε Android και iOS συσκευές.

Όταν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή, επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να μοιραστείτε και στη συνέχεια, επιλέξτε αρχείο. Όταν το κάνετε αυτό, θα δημιουργήσετε ένα αρχείο και θα πρέπει να επιλέξετε ένα format για αυτό, όπως για παράδειγμα το Zip.

Μετά την επιλογή του format, μετονομάστε το αρχείο και πατήστε «Δημιουργία». Μέσα σε μερικά λεπτά, το αρχείο Zip θα είναι έτοιμο. Τώρα που το αρχείο Zip είναι έτοιμο, μπορείτε επισυνάπτοντάς το σε ένα έγγραφο να το μοιραστείτε μέσω του WhatsApp ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

Ποιο whatsapp μωρε μονο viber και τετοια προβληματα με τις φωτο δεν εχεις

azriel84

Στέλνει το viber φωτό σε αρχική ανάλυση και δεν το ξέρουμε; Ε ρε τι διαβάζουμε…

vladimiros

Καποτε πρεπει να γινει και στο Φβ αυτο..δεν γινεται να αλλοιωνει τοσο πολυ τις φωτο αλλο ανεβαζουμε αλλο βλεπουμε..

Nick

@giorgosgek, συμφωνώ με το σχόλιό σου…μόνο που θα πρεπε να αντιστρέψω τις λέξεις WhatsApp & Viber. Πολύ καλύτερο πιο σοβαρό ui και πολύ πιο απροβληματιστο το WhatsApp, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και η εφαρμογή που χρησιμοποιούν σε όλον τον κόσμο, μόνο στην Ελλάδα τέτοια τρέλα και εμμονή με το Viber.

Konstantinos

Για Facebook και messenger υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις. Επειδή χρησιμοποιώ και τα δύο το Viber είναι φοβερό σε κλήσεις γιατί είναι VoIP. To WhatsApp είναι gtp και κάνει μόνο για μηνύματα που ο κόσμος δε μιλάει. Άμα έχεις άγχος με όσα διαβάζεις να το κοιτάξεις

vladimiros

Konstantinos το εκανα αλλα παλι χανει σε αναλυση παντος…δεν ειναι ιδια ποιοτητα δηλαδη αν κανεις ζουμ το καταλαβαινεις!

Chris_BMW

Την διαφορα την βλέπεις οταν στέλνεις στο I message μια φωτό (αργεί να σταλεί ) πλην όμως ο παραλήπτης την βλέπει ακριβώς οπως την τράβηξες . Στο viber και στο watch up πηγαίνουν σφαίρα. Τωρα όσον αφορά το άρθρο και αυτή την δυνατότητα το δοκίμασα και πάλι όμως νομίζω οτι χάνει λίγο ..

Κώστας Ζ.

@Chris_BMW, τελείως άλλη ιστορία το iOS φίλε…

Chris_BMW

@Κώστας Ζ

Δεν αντιλέγω .. το ανέφερα απλα για τους χρόνους αποστολης..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.