Το νέο ανανεωμένο portal www.sepe.gr

0

Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο portal του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), www.sepe.gr, με νέα μορφή, αναβαθμισμένο περιβάλλον και περιεχόμενο, πλούσιο ενημερωτικό υλικό και σύγχρονο σχεδιασμό. Στόχος του να φέρει νέα πνοή και δυναμική και να συνεχίσει να αποτελεί έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πηγή online πληροφόρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο portal, υπηρετεί την πρωτοτυπία με μοντέρνα αισθητική, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το σύγχρονο web design με την εύκολη και ασφαλή πλοήγηση στις επιμέρους ενότητες.

Παράλληλα, η περιήγηση είναι ακόμα πιο φιλική και γρήγορη προς το χρήστη, συνεπώς ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βρίσκει με ταχύ ρυθμό τις πληροφορίες που αναζητά. Βασικοί άξονες ενημέρωσης του portal παραμένουν η πληροφορική, οι τηλεπικοινωνίες, τα ψηφιακά προϊόντα, το διαδίκτυο, η οικονομία, οι επιχειρήσεις και η πολιτική, ταυτόχρονα όμως άρθρα και συνεντεύξεις, μελέτες και έρευνες καθώς και εξελίξεις από τον κόσμο του Χρηματιστηρίου, από όλο τον κόσμο, αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Ακόμα, το νέο portal συνεχίζει να παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τη ζήτηση και προσφορά προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών από και προς τις επιχειρήσεις του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο.

Επιπλέον, εγκαινιάζεται μία νέα ενότητα με τον τίτλο “Viewpoint”, στην οποία θα φιλοξενούνται απόψεις εκπροσώπων και Στελεχών επιχειρήσεων, οργανισμών, θεσμικών φορέων, κ.λπ., για σημαντικά θέματα της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους πλέον διακεκριμένους και καταξιωμένους φορείς ενημέρωσης σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, το νέο portal www.sepe.gr αποκτά νέα δυναμική και αποδεικνύει έμπρακτα ότι συμβαδίζει με τις σύγχρονες ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας.

SEPE-redesign-portal

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα