Το νέο ανανεωμένο portal www.sepe.gr

Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο portal του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), www.sepe.gr, με νέα μορφή, αναβαθμισμένο περιβάλλον και περιεχόμενο, πλούσιο ενημερωτικό υλικό και σύγχρονο σχεδιασμό. Στόχος του να φέρει νέα πνοή και δυναμική και να συνεχίσει να αποτελεί έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πηγή online πληροφόρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο portal, υπηρετεί την πρωτοτυπία με μοντέρνα αισθητική, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το σύγχρονο web design με την εύκολη και ασφαλή πλοήγηση στις επιμέρους ενότητες.

Παράλληλα, η περιήγηση είναι ακόμα πιο φιλική και γρήγορη προς το χρήστη, συνεπώς ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βρίσκει με ταχύ ρυθμό τις πληροφορίες που αναζητά. Βασικοί άξονες ενημέρωσης του portal παραμένουν η πληροφορική, οι τηλεπικοινωνίες, τα ψηφιακά προϊόντα, το διαδίκτυο, η οικονομία, οι επιχειρήσεις και η πολιτική, ταυτόχρονα όμως άρθρα και συνεντεύξεις, μελέτες και έρευνες καθώς και εξελίξεις από τον κόσμο του Χρηματιστηρίου, από όλο τον κόσμο, αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Ακόμα, το νέο portal συνεχίζει να παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τη ζήτηση και προσφορά προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών από και προς τις επιχειρήσεις του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο.

Επιπλέον, εγκαινιάζεται μία νέα ενότητα με τον τίτλο “Viewpoint”, στην οποία θα φιλοξενούνται απόψεις εκπροσώπων και Στελεχών επιχειρήσεων, οργανισμών, θεσμικών φορέων, κ.λπ., για σημαντικά θέματα της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους πλέον διακεκριμένους και καταξιωμένους φορείς ενημέρωσης σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, το νέο portal www.sepe.gr αποκτά νέα δυναμική και αποδεικνύει έμπρακτα ότι συμβαδίζει με τις σύγχρονες ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας.

Sepe.gr redesign, Το νέο ανανεωμένο portal www.sepe.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SEPE

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του digital economy forum 2020: Χτίζοντας την Ψηφιακή Ελλάδα

Ο Ψηφιακός μετασχηματισμός καίριων κλάδων της οικονομίας και το μέλλον των ψηφιακών υποδομών έδωσαν το στίγμα του digital economy forum 2020.

Business featured SEPE

Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας του digital economy forum 2020

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog είναι Χορηγός Επικοινωνίας digital economy forum του ετήσιου συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας.

Internet SEPE

Η τεχνολογία συνδράμει με δωρεάν λύσεις στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού

Δωρεάν λύσεις οι οποίες συνδράμουν στον περιορισμό των προσωπικών επαφών σε ειδική ενότητα στο portal του ΣΕΠΕ.

Business SEPE

Εκλογή του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΠΕ κ. Γιάννη Σύρρου στο ΔΣ του DIGITALEUROPE

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανίας Ψηφιακής Τεχνολογίας – DIGITALEUROPE για τη διετία 2019-2021, εκλέχθηκε ο κύριος Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ.