Μέχρι 1Gbps ταχύτητες internet στην Αγγλία το 2015

Αυτή τη στιγμή η μέγιστη ταχύτητα στο ίντερνετ που παρέχεται από την British Telecom στη Μεγάλη Βρετανία είναι περίπου300 Mbps. Αυτό όμως θα αλλάξει καθώς η Sky, η TalkTalk, η CityFibre και η Fujitsu σχεδιάζουν μέσα στο 2015 να φέρουν ταχύτητες που θα φτάνουν μέχρι και 1 Gbps. Οι συγκεκριμένες ταχύτητες μας θυμίζουν το Google Fiber, το οποίο είναι σε δοκιμαστική φάση μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή στην Αμερική.

Οι τέσσερεις εταιρίες συνεργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο project και σκοπεύουν μέσα στο 2015 να προσφέρουν ταχύτητες έως 1 Gbps σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας. Sky και TalkTalk χρηματοδότησαν το πρόγραμμα με £5 εκατομμύρια η κάθε μια, ενώ CityFibre και Fujitsu θα εργαστούν στην εγκατάσταση των υποδομών.

Οι αγωγοί που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι FTTP (fiber to the premises) και θα εξυπηρετούν για αρχή 20.000 σπίτια στο York ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν άλλες δυο πόλεις.
, Μέχρι 1Gbps ταχύτητες internet στην Αγγλία το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

Ναιιιιιι και εγω πιάνω 10mbps ολόκληρα !!!!

arg

Google fiber παιδία, όλα τα άλλα είναι τρίχες, και εδώ μας διαφιμίζουν και καλά ταχήτητες τρομερές και τέτοια και πληρώνει mbbs και πεντάευρω

Νίκος Κ.

ΑΑΑΑ Μιχαλη σε περνάω, πληρώνεις 24 έχεις 15, τι να πεις..

Panagiotis - Volos

Εγώ ειμαι στα 25 σε έφαγα. Χαχαχα.

manos.d

Φοβερο τετοια ταχυτητα για να μπενεις facebook…..

USboy

Google fiber the best 🙂

dimitris

Και εδω στα Βαλκάνια εχει υψηλοτερες συχνότητες απο την Ελλάδα γιατι αφηνουν τελευταία την καλύτερη χώρα του κόσμου(Ελλάδα)?

pantzos

Παιδιά ακούστε να γελάσετε στην Σαλαμίνα που είμαι εγώ σε ένα συγκεκριμένο σήμιο που μένω εγώ που δεν είναι στο κέντρο της Σαλαμίνας είμαι στα 8mbps-7mbps και όταν βρέχει κόβετε κάποιες φορές και στον Πειραιά φίλος μου έχει 19mbps xaxaxxaxaxaxaxaxa

theo

παιδιά μην ξεχνάτε πληρώνουμε μέχρι 24mbps. απο κει και πέρα επειδή δέν υπάρχει διαθέσιμο για όλους 24 mbps (επιδή δέν συμφέρει της εταιρείας) σου δίνουν πιο λίγα. ανα πάσα στιγμή μπορούν να μπούν στο σύστημα τους και να αφήσουν την γραμμή σου να πιάσει όσα είναι δυνατό (γιατί οι παλιές καλωδιώσεις των σπιτιών κόβουν ταχύτητα)

Τάσος ο Ν.

Παιδιά χωρίς πλάκα, μένω νότια προάστια και το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 4 Mbps… Τα βραδιά είμαι στο 0,7 , με upload speed 0,12 mbps. Εννοείται πληρώνω για “μέχρι 24” και όταν έκανα παράπονα μου είπαν 72 ευρώ penalty για να αλλάξω εταιρία…

dimmis

Διαστημικές ταχύτητες.!! σιγά σιγά ανεβαίνουν και στην Ελλάδα

Κοσμας

δηλαδη εγω που και καλα εχω 24αρι μεχρι να κατεβασω και να δω το harry poter το 1ο ο Αγγλος θα βλεπει τους τιτλους τελους της τελευταιας ταινιας;;; καλοοο

George

Αντε να το δουμε και στο Λονδινο, (οχι οτι εχω παραπονο απο τις ταχυτητες) αλλα οχι να κατεβαζει ο αλλος απο το York και γω να περιμενω(λεμε τωρα)….. Παντως καμια σχεση οι ταχυτητες Ελλαδα με αυτες που εχω εδω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.