AirTies, Διαθέσιμα στα καταστήματα Multirama

, AirTies, Διαθέσιμα στα καταστήματα MultiramaΣε μία πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε η AirTies με τα καταστήματα Multirama, σύμφωνα με την οποία τα προϊόντα της εταιρίας θα διατίθενται μέσω της αλυσίδας καταστημάτων πληροφορικής. Συγκεκριμένα, από τις 1/10/2008 οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στα προϊόντα της AirTies μέσω των 77 καταστημάτων Multirama σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα που θα διατίθενται μέσω των καταστημάτων Multirama, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

AirTies RT-205
(125Mbps Wireless ADSL 2+, 1 port router)
Μια ολοκληρωμένη λύση για σύνδεση στο Internet που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εύκολα το ασύρματο δίκτυό τους και την υπηρεσία
ADSL προσφέροντας ταυτόχρονη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε έως και 253 υπολογιστές. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία της AirTies, ο συγκεκριμένος router λειτουργεί είτε με τη συμβατική τηλεφωνική γραμμή PSTN ή με την ψηφιακή γραμμή ISDN.

AirTies WUS-300
(125Mbps Wireless USB Adaptor)
Παρέχει σε χρήστες σταθερών ή φορητών υπολογιστών δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και σύνδεσης σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο, ακόμη και αν ο υπολογιστής βρίσκεται κάτω από γραφείο ή μέσα σε ντουλάπι, ο προσαρμογέας WUS-300 USB μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο του χρήστη, με τη βάση και το καλώδιο επέκτασης USB για τη μέγιστη δυνατή λήψη.

AirTies WUS-201
(54Mbps Wireless USB Adaptor)
Αποτελεί μια ιδανική λύση για επιτραπέζιους υπολογιστές και laptops που δε διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης. Το WUS-201 συνδέεται στη συνηθισμένη θύρα USB που υπάρχει σε κάθε υπολογιστή παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σύνδεσης με τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης WPA2, WPA και WEP.

Η AirTies, έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην ελληνική αγορά μόλις πρόσφατα, στοχεύει στη βελτίωση της διαδικτυακής εμπειρίας των Ελλήνων χρηστών προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα της πλέον εξελιγμένης ασύρματης τεχνολογίας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.