Microsoft, Ο “εξωτερικός” Alan Mulally έχει προβάδισμα για την θέση του CEO

Φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα που η Microsoft θα παρουσιάσει στον κόσμο και στους επενδυτές τον νέο CEO, που θα αναλάβει καθήκοντα στην θέση του Steve Ballmer. Για την θέση του CEO, έχει γίνει γνωστό ότι ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων είναι ο Alan Mulally, CEO της Ford Motor Co., o Satya Nadella, Executive Vice President του τμήματος Cloud and Enterprise της Microsoft και ο Stephen Elop, πρώην CEO της Nokia που είναι πια “εσωτερικός” υποψήφιος.

Επίσης στην λίστα συγκαταλέγονται ο Chief Operating Officer της εταιρείας Kevin Turner, o Tony Bates, Executive Vice President του Business Development και Evangelism τμήματος της εταιρείας ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της Juile Larson-Green, Executive Vice President του τμήματος Devices and Studios της Microsoft.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας γέρνει προς την μεριά του CEO της Ford Motor Co., Alan Mullaly, ο οποίος έκανε θαύματα στην εταιρεία του, η οποία δεν χρειάστηκε κρατική βοήθεια για να ξεπεράσει την κρίση σε αντίθεση με άλλες εταιρείες της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όσο για τον Stephen Elop, λέγεται ότι έχει αποσυρθεί από την υποψηφιότητα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο σχετικά με αυτό το θέμα.

Microsoft, Microsoft, Ο “εξωτερικός” Alan Mulally έχει προβάδισμα για την θέση του CEO

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Ενδιαφέρον… Τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί με τις θεωρίες συνωμοσίας που έλεγαν οτι ο Elop είχε από την αρχή σχέδιο για να εξαθλιώσει την Nokia ωστε να την εξαγοράσει η Microsoft και μετά να γίνει CEO εκεί?? Κολοκύθια… Χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.