Apple, Πρωταθλήτρια “Black Friday” σε έρευνα

Σύμφωνα με έρευνα της Localytics, την πρώτη ημέρα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, η Apple σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των καταναλωτών που στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους βρέθηκαν τα iPad Air, iPad Mini iPhone 5c. Σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το iPad Air σημείωσε αύξηση πωλήσεων 51%.

Στην δεύτερη θέση, σημειώνοντας αύξηση 26% βρέθηκε το πρώτης γενιάς iPad mini ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το iPhone 5c με όμοια αύξηση.

Στην τέταρτη θέση παρατηρούμε το Amazon Kindle Fire HD 7″ και στην πέμπτη το Samsung Galaxy S4 με ποσοστά αύξησης πωλήσεων 23% και 20% αντίστοιχα. Ακολούθησαν τρεις ακόμη συσκευές της Apple (iPad mini Retina, iPhone 5s και iPhone 4s) και κατόπιν το Samsung Galaxy Note Tab 2 7″.

Να θυμίσουμε επίσης ότι μία έρευνα της εταιρείας InfoScout για την «Μαύρη Παρασκευή», έδειξε πως το 40% των πελατών που αγόρασαν κάποιο iPad, ήταν κάτοχοι Android smartphone.

Apple, Apple, Πρωταθλήτρια “Black Friday” σε έρευναApple, Apple, Πρωταθλήτρια “Black Friday” σε έρευνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Με ποσοστιαιες μεταβολες κ χωρις στοιχεια ερευνας δεν ξερουμε τιποτα. Διαβασα την πηγη της πηγης κ αυτα που γραφουν ειναι οτι τους δειχνει η apple. Οι πραγματικοι αριθμοι που ειναι???
Δειχουνε μονο το κερασακι που θελει η apple… Να το καλο το marketing.. Πουλαει αρα=καλο….

Bασίλειος

Ξέρουμε για τι μειώσεις τιμών μιλάμε στα προϊόντα της apple?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.