Και όμως προλαβαίνεις να συνδεθείς στον ΑΣΕΠ

Και όμως προλαβαίνεις να συνδεθείς στον ΑΣΕΠ λειτουργία της ανώνυμης περιήγησης, Και όμως προλαβαίνεις να συνδεθείς στον ΑΣΕΠ

Έχεις διαβάσει ξανά και ξανά την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που σε ενδιαφέρει σημείωσες τις θέσεις που θέλεις να διεκδικήσεις, συγκέντρωσες τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι αγόρασες και το παράβολο και επιτέλους κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή σου συνήθως βράδυ γιατί έτσι σου έχει πεί ο γνώστης τεχνολογικών θεμάτων που υπάρχει σε κάθε παρέα για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την σύνδεση σου ώστε να συμπληρώσεις την αίτηση σου.

Μάταια όμως όσο και αν προσπαθείς δεν μπορείς να συνδεθείς με τίποτα γιατί έχουν σκεφτεί το ίδιο κόλπο και άλλοι μαζί με εσένα.

Το ή ο ΑΣΕΠ όπως προτιμά ο καθένας, συνιστά σε όλους τους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία μέρα για να υποβάλουν την αίτηση τους γιατί η υπερφόρτωση του δικτύου από τον μεγάλο ταυτόχρονο όγκο συνδέσεων είναι καταστροφική με καθυστερήσεις άγχος και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και αδυναμία επιτυχούς υποβολής της αίτησης μέσα στα χρονικά περιθώρια που ορίζει η προκήρυξη.

Μην ανησυχείς όμως είμαστε εδώ για να σου δώσουμε λύση και σε αυτό το πρόβλημα σου. Το δοκιμάσαμε δούλεψε και το μοιραζόμαστε μαζί σου. Η λύση για να καταφέρεις να συνδεθείς όταν οι άλλοι δεν μπορούν είναι να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία της ανώνυμης περιήγησης στον browser σου.

Όλοι οι browsers έχουν αυτή την δυνατότητα. Αυτό που κάνει χρήσιμη την συγκεκριμένη λειτουργία στο πρόβλημα μας είναι πώς δεν αποθηκεύει cookies και άλλα περιττά. Αποτέλεσμα να καταφέρεις να στείλεις την αίτηση σου με επιτυχία.Δεν χρειάζεσαι κάποιο πτυχίο πληροφορικής για να την ενεργοποιήσεις. Απλά κάνε μία αναζήτηση στο internet ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα στον Chrome η συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιείται με τον συνδυασμό Ctrl + Shift + n

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε καλά αποτελέσματα και αν θέλεις άφησε το σχόλιο σου για να μάθουμε αν σου φάνηκε χρήσιμη η λύση μας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Εγώ κάθισα την Τρίτη το βράδυ κατά τις 1 τα ξημερώματα και έκανα την δουλειά μου
Όσοι το άφησαν τελευταία στιγμή είναι λογικό γιατί είχα διαβάσει για 28.000 αιτήσεις που ήταν υπό επεξεργασία από την Τετάρτη μεσημέρι μέχρι σήμερα
Πως να μην κολλάει το σύστημα μετά;
Ελλάδα

Νewcity_4

Δούλεψε.

Εξαιρετική η συμβουλή, πάντα τέτοια!

👍

Νίκος Μπλαντζας

Χαίρομαι που βοήθησα,καλη επιτυχια !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.