Athens Dark: Η πρώτη action/ horror/ βαμπίρ σειρά στο ελληνικό web

Από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, η Αθήνα «θα βυθιστεί στο σκοτάδι»… Το NETWIX, το Νο1 αυτόνομο διαδικτυακό κανάλι, με 100% αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο, παρουσιάζει το Athens Dark, την πρώτη action/horror σειρά στην ιστορία του ελληνικού web.

Mία μεγάλη παραγωγή όχι μόνο για το ελληνικό web, αλλά και την TV, το Athens Dark αποτελείται από 8, 10λεπτα επεισόδια, τα οποία βασίζονται σε ένα συναρπαστικό σενάριο που «γεννάει» έναν ολόκληρο κόσμο με αναφορές από κλασικές ταινίες του είδους, μέχρι την αρχαία ελληνική μυθολογία και μπλέκει με αριστοτεχνικό τρόπο τα οπτικά εφέ, με τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες μάχης και εξωτερικά γυρίσματα σε κεντρικά σημεία στην πόλη, που κάνουν τον θεατή να νιώθει πως αυτά που παρακολουθεί πράγματι συμβαίνουν στη σημερινή Αθήνα.

Υπόθεση: Ο Ορφέας (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που βλέπει τη ζωή και την καριέρα του να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όταν του αναθέτουν να καλύψει τη συναυλία ενός goth συγκροτήματος, δεν φαντάζεται πως μπροστά στα μάτια του θα γίνει μια φονική μάχη ανάμεσα σε βαμπίρ και Κυνηγούς Βρικολάκων, η οποία θα του αποκαλύψει τον αθέατο κόσμο που υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και αιώνες. Σύντομα ο Ορφέας θα δει τον Μάξιμο

Athens Dark: Αποκλειστικά στο NETWIX, σε δωρεάν stream, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, με 8 επεισόδια.

Athens Dark ελληνικό web netwix, Athens Dark: Η πρώτη action/ horror/ βαμπίρ σειρά στο ελληνικό web

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Χατζηαγγελάκης (Ορφέας), Αντώνης Τανισκίδης (Μάξιμος), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Εκάτη), Δημήτρης Πιατάς (Σωκράτης), Γιώργος Τζωρτζάκης (Γαβριήλ), Ελισάβετ Σπανού (Νάντια)
Συμμετέχουν: Δημήτρης Λιόλιος (Αποστόλης), Μαρία Μπαλούτσου (Τόμμυ), Νίκος Παντελίδης (Ουριήλ), Εύη Δόβελου (Ιοκάστη), Δημήτρης Κίτσος (Νίκος), Έρρικα Μπίγιου (Κάτια), Ειρήνη Δενδή (Θάλεια), Μαριλίζα Αντωνιάδου (Λυδία), Δημήτρης Καμπόλης (Δανιήλ)
Έκτακτη συμμετοχή: Νάντια Πιθαρά
Σκηνοθεσία: Βασίλης Αντωνιάδης
Σενάριο: Ζήσης Ρούμπος
Δ/νση Φωτογραφίας: Στέφανος Αλιμπράντης
Δ/νση Παραγωγής: Αντρέας Κατσένης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ακόμα ένα κακέκτυπο ξένης ιδέας που δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική κουλτούρα.
Τζάμπα η ενέργεια που ξόδεψαν τα παιδιά.

tsitsos

επειδή έτυχε να συμμετάσχω σε κάποιες σκηνές για τα γυρίσματα να πω την αλήθεια νόμιζα ότι το έκαναν για πλάκα σαν φοιτητικό πρότζεκτ (μιας και οι υπεύθυνοι πίσω από τη σκηνοθεσία είναι φοιτητές που για κάποιο λόγο δεν αναφέρονται τα ονόματά τους εδώ) δεν πίστευα ότι σοβαρολογούσαν όταν έλεγαν πως σκοπεύουν να δείξουν στον κόσμο αυτό το βδέλυγμα. δεν κάνω spoil τίποτα και εύχομαι καλή τύχη σε όσους έχουν σκοπό να ασχοληθούν..

NZ

Καλή φάση ακούγεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.