2ο Athens Startup Weekend, Οι προτάσεις που διακρίθηκαν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Startup Weekend στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, το διάστημα 27 έως 29 Νοεμβρίου. Το Startup Weekend αποτελεί ένα τριήμερο εργαστήριο, το οποίο απευθύνεται σε άτομα που φιλοδοξούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση και αποσκοπεί ουσιαστικά στο να συμβάλει στη σύσταση μίας, ή περισσότερων εταιριών.

, 2ο Athens Startup Weekend, Οι προτάσεις που διακρίθηκαν

Με την ολοκλήρωση του τριήμερου εργαστηρίου, πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση 15 επιχειρηματικών προτάσεων, με κριτήρια την καινοτομία, την αξιοποίηση της τεχνολογίας και τη δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής της ιδέας. Τα κριτήρια αυτά οδήγησαν στην ανάδειξη των ομάδων iHeartShops, MobileTags και Prosfor.es. ως τις πιο ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις. Μία σύντομη περιγραφή όλων των ιδεών και των ομάδων είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://athens.startupweekend.org

H υποστήριξη της πρωτοβουλίας του Startup Weekend εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft για την ενίσχυση της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.