Badoo: Γνώρισε νέα άτομα, κάνε νέους φίλους

Ποιος είπε ότι το φλερτ έχει εκλείψει στις μέρες μας; Ποιος είπε ότι εκεί έξω δεν υπάρχει το ιδανικό ταίρι για τον κάθε έναν; Εάν θέλεις να κάνεις νέους φίλους, να τσατάρεις και γιατί όχι, να γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου, μάλλον ήρθε η ώρα να μπεις στον κόσμο του Badoo!

, Badoo: Γνώρισε νέα άτομα, κάνε νέους φίλους

Το Badoo είναι η πρώτη εφαρμογή παγκοσμίως (με 340 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες), μέσω της οποίας μπορείς να γνωρίσεις όποιον θελήσεις με ασφαλή τρόπο. Και όχι έναν… οποιονδήποτε, αλλά κάποιον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!

Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες, βίντεο, να αλλάξεις φωτογραφίες στο προφίλ σου και να κοινοποιήσεις πράγματα σε άλλους, όπως ακριβώς θα έκανες σε ένα οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο. Προσοχή όμως, γιατί εάν είσαι αγενής, απειλητικός ή πιεστικός, το Badoo δε θα διστάσει να διαγράψει τον λογαριασμό σου.

Τα πράγματα είναι απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις προφίλ στην πλατφόρμα, είτε βάζοντας τα στοιχεία σου (ηλικία, φύλο, τι ψάχνεις) είτε να συνδεθείς σε αυτή, μέσω του λογαριασμού σου στο Facebook. Η εφαρμογή του Badoo είναι διαθέσιμη και δωρεάν για iOS, Android αλλά και Windows.

Στη συνέχεια πρέπει να ορίσεις τα κριτήρια αναζήτησης. Να κάνεις chat, καινούργιους φίλους ή να βγεις ραντεβού;

Και τώρα το… σημαντικότερο ίσως που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια φωτογραφία σου! Πήγαινε στο αρχείο του κινητού σου και κάνε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και διάλεξε την καλύτερη! Το νου σου… μη βάλεις φωτογραφία κανενός μοντέλου, μια δική σου βάλε…

, Badoo: Γνώρισε νέα άτομα, κάνε νέους φίλους

Γνωριμίες για όλα τα γούστα
Στο Badoo μπορείς να αναφέρεις τα ενδιαφέροντά σου ή την εργασία σου και γενικά πληροφορίες που θα ήθελες να γνωρίζει το μελλοντικό σαϊμπερσεξικό σου ταίρι.

Χτίζοντας το προφίλ σου, δηλώνεις την περιοχή σου. Ετσι, η εφαρμογή σε δείχνει σε άτομα που έχουν δηλώσει την ίδια περιοχή.

Επιλέγεις την ηλικία και το φύλο που στοχεύεις και το Badoo σου δίνει «στο πιάτο» τον άνθρωπο που ψάχνεις!

Στο Badoo οι δραστηριότητες δεν τελειώνουν
Το Badoo σου δίνει τη δυνατότητα να δεις ποιος είδε το προφίλ σου πρόσφατα και μάλλον σε κρυφογουστάρει…

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις στα αγαπημένα σου όποιον σου αρεσει για να μπορείς να τον βρεις μετά και να του κάνεις like. Αν του αρέσεις και συ και σου κάνει και εκείνος like, θα σου έρθει ειδοποίηση ότι έχετε αμοιβαία έλξη!

Αν ένα άτομο που δεν έχετε ταιριάξει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, έχει μόνο δύο ευκαιρίες να σας εντυπωσιάσει. Αν δεν απαντήσει, τότε δεν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, οπότε τα μηνύματα θα μπλοκάρουν.Παράλληλα, μπορείς να δεις στις «Ψήφους» ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εσένα.

Όταν βρεις το άτομο που σου έχει κάνει το λεγόμενο «κλικ», μπορείς να στείλεις ένα απλό μήνυμα ή να κάνεις τη συζήτηση πιο δημιουργική. Στείλε μια φωτογραφία, ένα αυτοκόλλητο ή ένα δώρο για να γνωρίσεις καλύτερα το ταίρι σου.

, Badoo: Γνώρισε νέα άτομα, κάνε νέους φίλους

Όλα με ασφάλεια
Η ασφάλεια για το Badoo έρχεται σε πρώτο πλάνο. Μπορεις να ξέρεις πάντα με ποιον συνομιλείς, όταν δεις το μπλε τικ. Σημαίνει ότι το προφίλ είναι πιστοποιημένο μέσω αριθμού κινητού ή μέσω ενός λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης.

Το Badoo δίνει παράλληλα μια έξτρα βοήθεια σε όλες τις γυναίκες. Επειδή η ασφάλεια των γυναικών είναι προτεραιότητα του Badoo, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσουν μια selfie από οποιονδήποτε συνομιλούν για να επιβεβαιώσου την ταυτότητά του.

Εάν λοιπόν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ήδη, ήρθε η ώρα! Μην κουράζεσαι στην αναζήτηση έξω στα καφέ, στα club και στις παρέες. Υπάρχει το «μαγικό» κουμπί, που το πατάς και σου βγάζει τον ιδανικό άντρα/γυναίκα για σένα. Και λέγεται Badoo!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgis

Σχετικά παλιά εφαρμογή για γνωριμίες αλλά η πιο εμπιστη για εμένα το θέμα είναι ότι θέλει καλό ψάξιμο για να βρεις κάτι καλό γιατί υπάρχουν και πολλά ψεύτικα προφίλ πάντως μπράβο που το βάλατε σαν άρθρο γιατί υπάρχουν μερικοί που δεν το ξέρουν και είναι ένα καλό μέσο επικοινωνίας και εύρεσης φιλίας και σχεσης

Μανος

Ναι οντως

Bill

Πολύ ζιτα βυ απο ανατολικό μπλοκ. Και άλλα πολλά

Specialist

Τρελη μουφα…..το ειχα κατεβασει γιατι μου φαινοτανε καλό……….και σε μιση ωρα το εσβησα……….σου ζηταει λεφτά……..

Άγγελος

Υπάρχουν τόσα παρατημένα προφίλ που έχει γίνει αηδία. Επίσης μετά το τελευταίο update άλλαξαν όλο το UI και χειροτέρεψαν τα πάντα. Χάθηκαν ακόμα και δυνατότητες. Αξίζει μόνο σαν μέγεθος χρηστών, έχει τους περισσότερους στην Ελλάδα, αλλά και πάλι με τεράστια προσοχή.

nikos7

οσο εισαι νεος χρηστης σε αφηνει να μιλας με οποιον θες. μετα απο καποιο καιρο σαν μελος σου ζηταει για ολους τους καινουριους που σου εμφανιζει να βαλεις λεφτα για να τους μιλησεις. και πολλοι απο αυτους οντως μπορει να ειναι παρατημενα προφιλ. και ειναι πιο girl friendly app παρα men., δηλ. αν εισαι κοριτσι η επισκεψιμοτητα σου θα ειναι τρεις φορες μεγαλυτερη απο ενος αγοριου και παντα μιλανε τα αγορια πρωτα κ οχι τα κοριτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.