Conn-x TV, Αποκλειστικά το Champions League του Βόλεϊ

Τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του Volleyball CEV Indesit Champions League 2009-2010 ανδρών και γυναικών απέκτησε το Conn-x TV. Οι αγώνες θα μεταδίδονται από τα τρία αποκλειστικά κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει το Conn-x TV, τα Conn-x TV Sport 1, Sport 2 και Sport 3.

, Conn-x TV, Αποκλειστικά το Champions League του Βόλεϊ

Στους άνδρες, Ολυμπιακός (Α’ Όμιλος) και Παναθηναϊκός (Ε’ Όμιλος), υπερασπίζονται την φετινή σεζόν τα ελληνικά χρώματα, δείχνοντας πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για τον φετινό τίτλο, με τις υπόλοιπες 22 ομάδες της ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Παραδοσιακοί αντίπαλοι προερχόμενοι από 14 ευρωπαϊκές χώρες, ρίχνονται στη μάχη του φιλέ, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να διαδεχθούν την ιταλική Τρεντίνο, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο, στον τελικό με τον Ηρακλή.

Στις γυναίκες, 16 ομάδες από 8 διαφορετικές χώρες, βαδίζουν για το final 4 της διοργάνωσης, στα χνάρια που άφησε την περυσινή σεζόν, η πρωταθλήτρια ιταλική Μπέργκαμο.

Συναρπαστικό θέαμα, εκπληκτικά καρφιά, εντυπωσιακά σερβίς και απίστευτες άμυνες, συνθέτουν το πάζλ της νέας σεζόν του Champions League Volley, ζωντανά και αποκλειστικά στο Conn-x TV.

Αθλητικά κανάλια Conn-x TV Sport 1, Sport 2 και Sport 3
– Τρία αποκλειστικά κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο περιλαμβάνει το Conn-x TV, τα Conn-x TV Sport 1, Sport 2 και Sport 3. Τα τρία κανάλια του Conn-x TV έχουν εξασφαλίσει ήδη και μεταδίδουν αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα.
– Tο Conn-x TV Sport 1, προβάλλει μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division), τη Γερμανία (Bundesliga), σπουδαίους αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ). Επίσης το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές, με έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων.
– Το Conn-x TV Sport 2, καλύπτει ζωντανές μεταδόσεις από σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους έλληνες φιλάθλους, καθώς και σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως διεθνή μίτινγκ στίβου, τουρνουά μπάσκετ & τένις, Ευρωπαϊκά Λίγκ βόλεϊ, αγώνες αυτοκινήτου DTM και Indy cars κ.α.
– Tο Conn-x TV Sport 3, καλύπτει με ζωντανές μεταδόσεις σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπως το αυστριακό πρωτάθλημα, το βελγικό πρωτάθλημα, το γερμανικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καθώς και σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet conn-x TV OTE

Conn-X TV, Το κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013

Ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια της συνδρομητικής πλατφόρμας του ΟΤΕ θα προβάλλονται οι προσπάθειες των ελληνικών ομάδων της πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, από τη σεζόν 2010-2011 έως και την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Το Conn-x TV εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης και θα μεταδίδει μια από τις σημαντικότερες […]

Internet conn-x TV OTE

Conn-x TV, Μάιος με πρεμιέρες και συναρπαστικές αναμετρήσεις

Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες των σπορ, του κινηματογράφου και της showbiz σας υποδέχονται το Μάιο στη συνδρομητική τηλεόραση Conn-x TV. Η άνοιξη στο Conn-x TV είναι γεμάτη νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις υπηρεσίες Film Express και Film Club και συναρπαστικούς αγώνες στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV. Ο τελικός του Κυπέλου Ιταλίας αποκλειστικά και ζωντανά […]

Internet conn-x TV

Conn-x TV, Φέρνει το αντρικό ψυχαγωγικό κανάλι FX

Ακόμη περισσότερο εμπλουτίζεται το μπουκέτο του Conn-x TV με το κανάλι FX για νέους 18-44 ετών από την FΟΧ International Channels (θυγατρική της News Corp. που δημιουργεί και διανέμει τηλεοπτικό και διαδικτυακό περιεχόμενο). Πλέον, ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων καναλιών στην τηλεόραση από τον ΟΤΕ φθάνει συνολικά τα 46, καλύπτοντας τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιακών […]

Internet conn-x TV Internet

Conn-x TV Sport 3, Νέο αποκλειστικό αθλητικό κανάλι

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, έρχεται το Conn-x TV Sport 3, το νέο αποκλειστικό αθλητικό κανάλι του Conn-x TV, της συνδρομητικής τηλεόρασης από τον ΟΤΕ. Με την προσθήκη του Conn-x TV Sport 3, οι επιλογές των φίλων του αθλητισμού αυξάνονται ακόμη περισσότερο, με την παροχή μιας ακόμη αθλητικής ροής προγράμματος, δίπλα στα Conn-x TV Sport 1 […]