Ταινίες Disney και FOXlife στο conn-x TV

Πρόσβαση τόσο σε νέες και κλασικές ταινίες της Disney όσο και στο αγαπημένο κανάλι Foxlife με τους φανατικούς τηλεθεατές έχουν πλέον οι συνδρομητές του conn-x TV, της πλατφόρμας του ΟΤΕ για παροχή υπηρεσιών ψηφιακής τηλεόρασης μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι ταινίες της Disney-ABC-ESPN Television και το κανάλι FOXlife έρχονται να προστεθούν στα περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια και στις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub που προσφέρει ήδη το conn-x TV.

, Ταινίες Disney και FOXlife στο conn-x TV

Οι προσθήκες αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασης και εμπλουτισμού του τηλεοπτικού και video on demand περιεχομένου του conn-x TV.

Οι ταινίες της Disney είναι πλέον διαθέσιμες στους συνδρομητές του conn-x TV χάρη στη συνεργασία με την Disney-ABC-ESPN Television. Στο FilmExpress οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν όχι μόνο τα τελευταία blockbuster αλλά και μια μεγάλη συλλογή από κλασικές και πολυαγαπημένες ταινίες της Disney. Ήδη, το αξιαγάπητο ρομποτάκι WALL-E και οι φίλοι του που προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα καθώς και οι μαγικοί ήρωες από «Τα Χρονικά της Νάρνια: Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν» είναι διαθέσιμα στο conn-x TV.

Στο FOXlife προβάλλονται σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση, σχεδόν ταυτόχρονα με την υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική, οι τελευταίοι κύκλοι των γνωστών και αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών Desperate Housewives και Grey’s Anatomy. Επίσης, σειρές όπως τo Criminal Minds, Dirt, Private Practice, Brothers and Sisters, Ellen, Dirty Sexy Money, Raising The Bar, Day Break, Pepper Dennis και Kevin Hill, κυριαρχούν στο prime-time του FOXlife. Παράλληλα, υπάρχουν και αποκλειστικά προγράμματα με όλα τα νέα της διεθνούς showbiz, όπως το Hollywood Magazine, Red Carpet Reporter, Fabulous Life of… και τα Studio Portraits, με βιογραφίες των διαχρονικά μεγαλύτερων σταρ.

Με φανατικό κοινό σε 35 χώρες στις οποίες έχει παρουσία, το FOXlife, που διανέμει η FOX International Channels, αναμένεται να γίνει το αγαπημένο κανάλι και των συνδρομητών του conn-x TV.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.