conn-x TV Sports 2, Το νέο αθλητικό κανάλι

Από τις 7 Αυγούστου 2009, στο conn-x TV, τη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, έρχεται το conn-x TV Sports 2. Με τη δημιουργία του conn-x TV Sports 2, οι επιλογές των φίλων του αθλητισμού αυξάνονται σημαντικά, με την παροχή μιας ακόμη αθλητικής ροής προγράμματος. Ήδη, στο conn-x TV περιλαμβάνονται περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και τα αθλητικά Eurosport και Eurosport 2, Extreme Sports, ESPN Classic και ESPN America.

, conn-x TV Sports 2, Το νέο αθλητικό κανάλι

Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, επιλεγμένα αθλητικά προγράμματα από όλο τον πλανήτη, πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις, δίνουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο αθλητικό περιεχόμενο του conn-x TV, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των ελλήνων τηλεθεατών.

Επιπλέον, το conn-x tv Sports 2, θα καλύπτει με ζωντανές μεταδόσεις σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους έλληνες φιλάθλους, όπως το αυστριακό πρωτάθλημα, το γερμανικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καθώς και σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως διεθνή μίτινγκ στίβου, διεθνή τουρνουά μπάσκετ, τουρνουά τένις, Ευρωπαϊκά Λίγκ βόλεϊ, αγώνες αυτοκινήτου DTM και Indy cars κ.α.

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα απ’ όλο τον κόσμο που εκπέμπει ήδη το conn-x TV Sports, το πρώτο κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο του conn-x TV, που λειτουργεί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ.

Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division), τη Γερμανία (Bundesliga), σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ), καταφθάνουν στα αθλητικά κανάλια conn-x TV. Aπό τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το πρόγραμμα των καναλιών, θα περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές, με έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Με το conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:
• Περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo κλπ.)
• Video on Demand (FilmExpress και FilmClub), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το FilmClub είναι ένα συνδρομητικό VideoClub που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.

Όλο το πρόγραμμα των καναλιών του conn-x TV είναι συγκεντρωμένo σε ένα εύχρηστο, διαδραστικό Portal, που εμφανίζεται στην τηλεοπτική οθόνη και μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού εγγραφών για 7 ημέρες. Διευκρινίζεται ότι το conn-x TV δεν επηρεάζει την πρόσβαση στα παραδοσιακά τηλεοπτικά κανάλια.

Το conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/ μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/ router . Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο/ ταινίες του FilmClub.

Το conn-x TV διατίθεται ήδη σε 25 μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θήρα, Σύρος, Τρίκαλα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κατερίνη, Κιλκίς, Ρέθυμνο, Χανιά), ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Καλησπέρα!
Όταν θα περιγράφετε αγώνα μπάσκετ, καλό είναι αυτός που κάνει περιγραφή και ο σχολιαστής να είναι ουδέτεροι, όχι όπως σήμερα στον αγώνα Πανελλήνιος-Κολοσσός που ήταν αίσχος και οι δύο, λες και ανήκαν στην ομάδα του Πανελληνίου!
Πως να γίνει κάποιος συνδρομητής εδώ στη Ρόδο άμα ακούει τέτοιες περιγραφές?
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.