conn-x TV, Συνεργασία με το Universal Channel

Από τις 7 Μαΐου οι συνδρομητές του conn-x TV θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πρόγραμμα του Universal Channel, που απαρτίζεται από Hollywood blockbusters και πολυβραβευμένες σειρές από διανομείς όπως: Universal Studios, 20th Century Fox Film Corporation και CBS Paramount. Τα προγράμματα με τα οποία το Universal Channel ξεκινά την μετάδοσή του στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 200 διακρίσεις.

Καθημερινά θα προβάλλονται ταινίες blockbuster, όπως The Day after Tomorrow με πρωταγωνιστές τους Dennis Quaid και Jake Gyllenhaal. Επίσης, οι τελευταίοι κύκλοι επεισοδίων σειρών που κάνουν πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως: το reality “Flipping Out”, οι κωμικές σειρές Nurse Jackie και Μy Name is Earl, οι σειρές του NBC 30 Rock και Office, η βραβευμένη με ΕΜΜΥ σειρά Malcolm in the Middle, η επιτυχημένη σειρά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης “Law & Order” καθώς και η σειρά “Eureka”, που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική, κ.α.

Το NBC Universal Networks ανήκει στην NBC Universal μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τα διάφορα κανάλια του NBC Global Networks παρακολουθούν περισσότερα από 130 εκατομμύρια νοικοκυριά στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Αυστραλία, Λατινική Αμερική και Ασία.

Το Universal Channel έρχεται να προστεθεί στα 40 τηλεοπτικά κανάλια του conn-x TV και στις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub. Οι συνδρομητές του conn-x TV μέσα σε ένα εύχρηστο εικονικό περιβάλλον μπορούν με τις υπηρεσίες video on demand, FilmExpress και FilmClub, να επιλέξουν ανά πάσα στιγμή τί θα δουν και πότε, άμεσα χωρίς να περιμένουν να «κατέβει» κάποιο video και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.

Το conn-x TV διατίθεται ήδη σε 17 μεγάλες πόλεις (Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θύρα, Σύρος, Κατερίνη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη), ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.