conn-x TV, Τηλεόραση IPTV και Video-on-Demand από τον ΟΤΕ

Με το σύνθημα take control, ο ΟΤΕ παρουσιάζει το conn-x TV που επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια μέσο internet ενώ με τις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που επιθυμούν και να τς παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν. Ο ΟΤΕ φέρνει στο σπίτι σας, τηλεόραση μέσω ADSL με 15 ευρώ το μήνα και διαθεσιμότητα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης.

, conn-x TV, Τηλεόραση IPTV και Video-on-Demand από τον ΟΤΕ

Στο πρόγραμμα του conn-x TV περιλαμβάνονται ήδη περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενώ ο ΟΤΕ προσθέτει συνεχώς νέα κανάλια. Σήμερα, το conn-x TV περιλαμβάνει κανάλια όπως:
Ελεύθερα Ελληνικά αναλογικά και ψηφιακά κανάλια
Ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle, France24, Al Jazeera, Russia Today)
Aθλητικά (Eurosport, Eurosport2, Extreme Sports, ESPN Classic, ESPN America)
Ντοκιμαντέρ (Nat Geo Wild, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Discovery World)
Lifestyle (Style TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion)
Μουσικά (C Music TV, Nat Geo Music)
Ακόμη, το conn-x TV διαθέτει αποκλειστικό κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο, το conn-x TV Sports! Το κανάλι του conn-x TV μεταδίδει σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως ποδοσφαιρικούς αγώνες από Αγγλία, Πορτογαλία και Ιταλία, ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει και καθημερινές ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές.

, conn-x TV, Τηλεόραση IPTV και Video-on-Demand από τον ΟΤΕ

Πέρα από το πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, οι καταναλωτές μπορούν με τις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub να επιλέξουν ανά πάσα στιγμή τί θα δουν και πότε, άμεσα χωρίς να περιμένουν να κατέβει κάποιο video και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, ενώ μπορούν να κάνουν rewind, pause και fast forward.

Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club. Οι πελάτες του conn-x TV έχουν τη δυνατότητα να νοικιάσουν εύκολα και γρήγορα τις ταινίες που υπάρχουν διαθέσιμες, επιλέγοντας από μία μεγάλη συλλογή που ξεπερνά τις 200 και ανανεώνεται τακτικά. Στο FilmExpress περιλαμβάνονται και τηλεοπτικές πρεμιέρες από μεγάλα Studios. Η ταινία, από τη στιγμή της ενοικίασης (pay per view), είναι διαθέσιμη για 24 ώρες.

Με το FilmClub, οι συνδρομητές γίνονται μέλη στην υπηρεσία του συνδρομητικού VideoClub που προσφέρει το conn-x TV. Μπορούν δηλ. να παρακολουθούν απεριόριστα γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α., από τη συλλογή του FilmClub, που περιλαμβάνει περισσότερους από 700 τίτλους.

Ο ΟΤΕ προσφέρει το conn-x TV σε ειδική τιμή γνωριμίας μέχρι τις 31/05/2009, για 12 μήνες παραμονής:
conn-x TV (τηλεοπτικά κανάλια) και FilmClub (Video-on-Demand)
15 το μήνα μήνα
FilmExpress
2 ευρώ με 4,5 ευρώ η ταινία
Εξοπλισμός (αποκωδικοποιητής)

Επιπλέον, παρέχεται και αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν των δυνατοτήτων για πάγωμα εικόνας ζωντανού προγράμματος (Time Shifted TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).

Το conn-x TV από τον ΟΤΕ διατίθεται αρχικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billy F.

Wow, that’s great news. So is Forthnet buying ON or not? OTE should make a make a triple play bundle package or quad play package.

g

nai kala oikonomiki krisi + 15 +2 – 4,5 euro i tainia xaxa
apato
to ekanan k alles etairies kai…………..

sfk

Ας ειναι καλα τα P2P κ.λ.π. freeshares ταινιων !!
Ο Οτες εμεινε “παρασαγγας” πισω. Μονο στις τιμες ειναι ψηλά
Το πολυ πολυ να “τσιμπησει” κανενα “ευσυνηδειτο κοροιδο”

sakhs

ine mia malakia to conex tv proton exi tepelides texnikous den axizi na exis conex patata ine mia apati tou ote egw exo conex tv k exo mia bdomada k den blepo

KOSTAS

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ??????????????????????

arben gjini

δεν λιτουργι καλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.