COSMOTE: 4G WiFi Internet παντού στις διακοπές

, COSMOTE: 4G WiFi Internet παντού στις διακοπές

WiFi internet χωρίς σταθερή γραμμή, με δυνατότητα σύνδεσης πολλών συσκευών ταυτόχρονα, προσφέρει, μέσω του μεγαλύτερου 4G δικτύου στην Ελλάδα, η COSMOTE, με τα πακέτα COSMOTE 4G WiFi Router και COSMOTE 4G Pocket WiFi.

Με τον προηγμένο εξοπλισμό, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία Internet στις διακοπές τους, ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκονται -στο εξοχικό ή την παραλία.

Για το εξοχικό ή το ενοικιαζόμενο σπίτι, η COSMOTE φέρνει το 4G WiFi Router, που προσφέρει δυνατό WiFi Internet, χωρίς σταθερή γραμμή, με μοναδική προϋπόθεση την παροχή ρεύματος. Το router διατίθεται με προεγκατεστημένη 4G SIM κάρτα και 50GB, για 12 μήνες, και παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθούν έως 16 συσκευές ταυτόχρονα, με ταχύτητα Internet έως 150 Mbps. Το πακέτο COSMOTE 4G Wi-Fi Router που περιλαμβάνει τον εξοπλισμό, την κάρτα SIM και 50GB για χρήση διατίθεται με €149 και σε προσφορά μέχρι 31 Αυγούστου στα €129.

Το COSMOTE 4G Pocket WiFi αποτελεί την ιδανική λύση για Wi-Fi Internet, σε οποιοδήποτε σημείο. Το πακέτο σύνδεσης περιέχει κάρτα SIM, το Pocket WiFi modem με ταχύτητα σύνδεσης έως 150Mbps και 50GB, για σερφάρισμα έως 6 μήνες. Στο COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi , μπορούν να συνδεθούν, έως και 16 συσκευές, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 5 ώρες. Το πακέτο, που περιλαμβάνει τη συσκευή, την κάρτα SIM και 50GB για χρήση, διατίθεται με €99 και σε προσφορά μέχρι 31 Αυγούστου στα €89.

Η COSMOTE εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των καταναλωτών για περισσότερο και γρήγορο internet, μέσα από ελκυστικές προτάσεις. Η πληθυσμιακή κάλυψη1 του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE έχει ξεπεράσει το 98% και το 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την COSMOTE, Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Πολύ ακριβά

Κώστας Ζ.

Μόνο εγώ δεν κατάλαβα την διαφορά ανάμεσα στα 2 προγράμματα;

Νικ

Σαν λίγο ακριβό μου φαίνεται. Εγώ έχω 20 γιγα στην wind με 10 ευρώ τον μήνα.. άρα τον χρόνο με 120 ευρώ έχω 240 γιγα.

Bloodmaster

@Κωστας Ζ
Το πρωτο ειναι ρουτερ ασυρματο μεν αλλα με ρευμα. Το 2ο πρεπει να ναι με μπαταρια αρσ φορητο. Πολυ ακριβα παντως . Παντα ηθελα cosmote αλλα οι τιμες τους ειναι απλησιαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.