COSMOTE Fiber: Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση

COSMOTE Fiber: Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι για ταχύτητες 100Mbps & 200Mbps, COSMOTE Fiber: Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση

Το νέο δίκτυο αρχιτεκτονικής Fiber Τo Τhe Home (FTTH) και τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, προσφέρουν σε συγκεκριμένες περιοχές (στη δική μου στο Παλαιό Φάληρο, όχι! :/), υπερυψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps, με δυνατότητα αναβάθμισης σε 1 Gbps.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν πιο οικονομικά τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed, με επιδότηση μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποκτώντας το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr.

Τα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed με υποδομές FTTH είναι από σήμερα διαθέσιμα, σε συγκεκριμένες περιοχές των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλαμάτας με στόχο τη σταδιακή επέκταση της διάθεσής τους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες: www.cosmote.gr/fiberspeed

Όσοι επιθυμούν να απολαμβάνουν στο σπίτι τους τις αξεπέραστες ταχύτητες της οπτικής ίνας, μπορούν να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360, μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), το οποίο έχει συνολική οικονομική αξία €360 που επιδοτεί το πάγιο του προγράμματος COSMOTE Double Play Fiberspeed με 13€/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με 48€.

Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site www.sfbb.gr.

COSMOTE Fiber: Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι για ταχύτητες 100Mbps & 200Mbps, COSMOTE Fiber: Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Η οπτική ίνα από το καφαο πως πάει στο κάθε σπίτι? Εναέρια ή σκάβουν τους δρόμους?

Νίκος

Εδώ δεν έχουν γραμμές να βάλουν τηλεφώνου οι ίνες τους μαραναν! Ελλάδισταν!!!

Παναγιώτης

Ότι νανε. Εδώ δεν έχουν καν vdsl παρόλο που το κέντρο τηλεφώνου είμαι 500 μέτρα από το σπίτι μου . Το συγκεκριμένο κέντρο δίνει vdsl στα χωριά με 10 κατοίκους και εδώ τίποτα . Μαλακίες.

NikosAr

Μπορούν να κάνουν την διαδικασία ακόμη δυσκολότερη …. αρβύλα που χρειάζεστε … τα λόγια φτωχά μπροστά στην φαντασία των ανθρώπων που προσπάθησαν για το αποτέλεσμα που μας παραθέτουν εδώ σήμερα

Johnari

Εδώ ανατολική Αττική καί είμαστε ακόμα στα 4mbps, οπτική σε κάθε σπίτι και καλά.
Αλλά είπαμε μονοπωλιο .

kostas

εγω αυτη την στιγμη παιρνω ιντερνετ μεσω κεραιας τηλεωρασης και πιανω καθαρα 125mbps στο βελγιο. και ερωτω ποσο δυσκολο ειναι να παιρνεις ιντερνετ απο την κεραια ?

Saša

Η κεραια σου εχει και 250ms ping πραγμα που κανει το online gaming κοματακι δυσκολο. Οπτικη ινα ειναι η λυση και με υπομονη οπως παντα σιγα σιγα ολα θα γινουν.

Solon

@Sasa
Είσαι πολύ πίσω. Στα 4g 3g+ δίκτυα σπάνια έχεις πάνω από 40ms ping. Εδώ σε Χαλκιδική έχω 23ms. Και αυτό στην Ελλάδα.

Kostas

Sasa καμια σχεση το ping μου παιζει καπου στα 12 – 20. Μιλαμε για ασυλληπτες ταχυτητες, πόσο μαλλον στο downloading.

Λαμπρος

παιδια να ρωτησω κατι ? εγω εχω wind και με το που θα γινει διαθεσιμο στην περιοχη μου ( κεντρο Αθηνας Κουκακι ) το FTTH σκεφτομαι να βαλω . το ping με FFTH στο on line gaming μειωνεται ? κυριως ps4 και λιγο pc παιζω . αν καποιος-καποια γνωριζει ας με ενημερωσει , διοτι δεν ειμαι και ο πιο σχετικος …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.