COSMOTE GIGA NOW πακέτο 5GB με 90 cents για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

COSMOTE GIGA NOW 5GB τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, COSMOTE GIGA NOW πακέτο 5GB με 90 cents για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η COSMOTE δίνει με 0,90 ευρώ, 5GB στους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς, καθώς επίσης 3GB στους συνδρομητές καρτοκινητής για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

H νέα προσφορά, η τέταρτη του GIGA NOW για φέτος, ισχύει για 3 ημέρες, έως την Δευτέρα 28 Μαΐου. Έτσι, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE θα μπορούν να βρίσκονται συνέχεια online, χωρίς να σκέφτονται τα data που καταναλώνουν.

Οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο τους, έως και τις 27/05/18, μέσα από το MyCOSMOTE app ή το WHAT’S UP app, (η ενεργοποίηση της προσφοράς για τους εταιρικούς πελάτες γίνεται και μέσω COSMOTE My Internet).

Τα GB του πακέτου ισχύουν από την Παρασκευή 25/05 στις 18:00 μέχρι και τη Δευτέρα 28/05, 23:59:59.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου COSMOTE έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα (Outdoor Population Coverage).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

ωραία αυτά τα άρθρα αλλά δυστυχώς δε διαβάζουν τα σχόλια μας οι εταιρείες.

Π.χ. εσύ Cote με τόση μεγάλη πελατεία και αντί να έχεις μια σταθερή τιμολογιακή πολιτική στα MB που ουσιαστικά δε σου κοστίζει και πολύ μου βγάζεις διακόσια φθηνά πακέτα τέτοιου στυλ και μου έχεις τα 600MB με 5-6-7 ευρώ, δηλαδή πανάκριβα.

mulls

 Εγώ πάντως για το πακέτο μου στο εξωτερικό πληρώνω 20€ και έχω 8GB ενώ το αντίστιχο πακέτο στην Ελλάδα θα έκανε 70+. Είναι πολύ ακριβά τα πακέτα τηλεφωνίας στην Ελλάδα και τέτοιες προσφορές είναι γελοίες αφού στην ουσία σου πουλάνε αέρα και τον κοστολογούν όσο θέλουν αυτοί.

Σπύρος Μακρής

Τα έχω πάρει αυτά τα gb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.