Cosmote Internet On The Go, Ασύρματο ίντερνετ έως 21.6 Mbps

Από την Τρίτη 14 Ιουλίου η COSMOTE διαθέτει και εμπορικά τις αναβαθμισμένες ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 21.6 Mbps (downlink) και ταχύτητες αποστολής έως 5.8 Mbps (uplink) μέσω των προγραμμάτων “COSMOTE Internet On The Go”. Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες ταχύτητες μετάδοσης HSPA+ χρησιμοποιώντας μαζί με τον προσωπικό τους υπολογιστή, το νέο USB Stick ZTE MF662.

Η COSMOTE, η πρώτη εταιρία στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αναβάθμισε το δίκτυό της σε ευρυζωνικές ταχύτητες δεδομένων με την τεχνολογία HSPA+, διαθέτει το ευρυζωνικό της δίκτυο σε κομβικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας ενώ η ανάπτυξή του θα συνεχιστεί σταδιακά και σε άλλες περιοχές.

Παράλληλα, η εταιρία συνεχίζει την αναβάθμιση σταθμών βάσης επιλεγμένων περιοχών της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, με δυνατότητες ταχυτήτων έως 14.4 Mbps στο downlink, βελτιώνοντας περαιτέρω το υψηλής ποιότητας κινητό ευρυζωνικό της δίκτυο.

Η COSMOTE είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που διέθεσε εμπορικά τον Ιούνιο του 2006 ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων και ήδη κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά του ασύρματου ευρυζωνικού Internet (mobile broadband), επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη των πελατών της. Σήμερα, συνεχίζει να πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέροντας πλέον ταχύτητες έως 21.6 Mbps και εξασφαλίζοντας γρήγορο mobile internet και μεγαλύτερες δυνατότητες για τους πελάτες της σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πρόσφατα και η Vodafone ανακοίνωσε ταχύτητες έως 21.6 Mbps.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.