Internet

Crunchyroll: Τέλος το δωρεάν streaming για νέες και συνεχιζόμενες σειρές

Τέρμα στο δωρεάν streaming με υποστήριξη διαφημίσεων για επεισόδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα βάζει το Crunchyroll, όπως ανακοίνωσε στον ιστότοπό του.

Πλέον, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν επεισόδια από νέες σειρές ή από αυτές που συνεχίζονται πρέπει να κάνουν αναβάθμιση σε ένα από τα premium προγράμματα.

Μέχρι τώρα οι χρήστες δεν χρειάζονταν συνδρομή για να παρακολουθήσει simulcast τίτλους, όμως το Crunchyroll θα καθυστερούσε την κυκλοφορία νέων επεισοδίων κατά μία εβδομάδα για εκείνους που τα έβλεπαν δωρεάν. Αντιθέτως, οι συνδρομητές θα μπορούσαν να τα παρακολουθήσουν μία ώρα μετά την πρεμιέρα τους στην Ιαπωνία.

Τώρα, το Crunchyroll αποκλείει εντελώς τους δωρεάν χρήστες από το να δουν αυτά τα επεισόδια.

Η πολιτική της υπηρεσίας πρόκειται να τεθεί σε ισχύ αυτή την άνοιξη, από τη στιγμή που το Crunchyroll σχεδιάζει να δώσει στους χρήστες πρόσβαση σε εκπομπές που θα κάνουν το ντεμπούτο τους την άνοιξη του 2022, όπως τα Spy x Family, A Couple of Cuckoos, Tomodachi Game και άλλα. Το Crunchyroll θα προσφέρει τα τρία πρώτα επεισόδια κάθε εκπομπής δωρεάν μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα τους έως τις 31 Μαΐου. Προκειμένου να δεις τα επόμενα επεισόδια, θα απαιτείται συνδρομή.

Το Crunchyroll διευκρινίζει ότι όλοι οι χρήστες μπορούν ακόμα να παρακολουθήσουν δωρεάν επεισόδια που είχαν προστεθεί προηγουμένως στην πλατφόρμα.

Η Sony απέκτησε το Crunchyroll πέρυσι έναντι 1,175 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά η υπηρεσία μόλις πρόσφατα άρχισε να κάνει σημαντικές αλλαγές, με την τελευταία να στενοχωρεί τους χρήστες που την επισκέπτονταν επί χρόνια για δωρεάν περιεχόμενο anime.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.