Εαν θέλετε έναν ελαφρύ και γρήγορο browser τότε ο Xiaomi Mint Browser είναι για εσάς

θέλετε ελαφρύ γρήγορο browser Xiaomi Mint Browser είναι για εσάς, Εαν θέλετε έναν ελαφρύ και γρήγορο browser τότε ο Xiaomi Mint Browser είναι για εσάς
Η Xiaomi έκανε διαθέσιμο το Mint Browser στο Google Play Store, ο οποίος είναι κατάλληλος για όσους θέλουν ένα browser που δεν πιάνει πολύ χώρο στη συσκευή τους ενώ ταυτόχρονα είναι γρήγορος και απλός στη χρήση.
Ο Mint Browser της Xiaomi είναι σχεδιασμένος για να καταναλώνει ελάχιστους πόρους από τα Android smartphone και με μέγεθος αρχείου 6.5MB ακούγεται σαν ιδανική λύση για όσους δεν έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο στη συσκευή τους η οποία πρέπει να “τρέχει” λειτουργικό σύστημα από Android 4.4 KitKat και πάνω, για να μπορεί να εγκατασταθεί.
Λόγω του ότι είναι ένας ελαφρύς browser, δεν είναι φορτωμένος με πολλά χαρακτηριστικά αλλά κάνει όλες τις βασικές λειτουργίες που όλοι χρειαζόμαστε. Διαθέτει incognito mode, ρύθμιση για να καταναλώνει λιγότερα δεδομένα συμπιέζοντας τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στις σελίδες, ενώ στα αρνητικά βρίσκεται η έλλειψη ad-blocker και η περιορισμένη επιλογή σε μηχανές αναζήτησης της Google και Bing.
Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η ρύθμιση για τη νυχτερινή λειτουργία η οποία κάνει τις σελίδες με μαύρη απόχρωση έτσι ώστε να είναι η ανάγνωση κατά τη διάρκεια της νύχτας πιο ξεκούραστη στα μάτια, και στα θετικά έχουμε το ότι δεν εμφανίζονται ενοχλητικές διαφημίσεις και ενημερώσεις που θα έκαναν τη χρήση του internet μια επίπονη διαδικασία.
θέλετε ελαφρύ γρήγορο browser Xiaomi Mint Browser είναι για εσάς, Εαν θέλετε έναν ελαφρύ και γρήγορο browser τότε ο Xiaomi Mint Browser είναι για εσάς
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Όχι για μένα, ευχαριστώ. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.