To ebay έρχεται Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στα βιονικά αυτιά του Techblog, το νέο έτος θα μας βρει με ένα ακόμα ελληνικό site δημοπρασιών. Η ελληνική έκδοση του πασίγνωστου ebay βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και το ντεμπούτο του αναμένεται σε λίγες εβδομάδες, τον Ιανουάριο του 2010. Ακούγεται ότι δεν θα έρθει στην αναμενόμενη διεύθυνση ebay.gr αλλά σε κάποια άλλη η οποία δεν έχει γίνει – ακόμα – γνωστή.

, To ebay έρχεται Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nethall.gr

Μακάρι, θα ασκήσει πίεση στο ανταγωνισμό

Fadasma

Υπάρχει μήπως και καμιά πηγή; Λέμε τώρα.

Λευτέρης

Ο Κώστας πλήροφοριακα έαν δεν το έχεις δει στο πρόσφατο άρθρο Fadasma:
HTC 2010 Android lineup, Bravo Legend Buzz Salsa Tide .Ύπηρξε σύζητηση για το σύγκεκρίμενο ΄θεμα.Θέλει και κάλα κάνει να κράτα δημοσιογράφικο αππόρητο.
@το e-bay Έλλαδα μην με ξυπνήσεται !:ρ

gtsamis

Θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα στο ebay.eu που ήδη είναι το κεντρικό …
Υπάρχει βέβαια και το https://global.ebay.com όπου επιλέγεις
Ελλάδα και ελληνική γλώσσα

Andreas Kordampalos

gtsamis το global είναι απλά μετάφραση του ξένου!! Με το νέο ebay θα είναι έλληνες πωλητές!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business ebay

eBay: Πρόστιμο 3 εκατ. δολαρίων για παρενόχληση ζευγαριού που έκανε κακή κριτική

Το eBay συμφώνησε να πληρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια αφού οι εργαζόμενοι παρενόχλησαν, εκφόβισαν και καταδίωξαν ένα ζευγάρι.

Business ebay

eBay: Κατέγραψε καθαρά κέρδη 672 εκατομμυρίων δολαρίων

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 2022 για το eBay, καθώς τα κέρδη ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, γεγονός που ώθησε τη μετοχή να καταγράψει άνοδο 2% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Business ebay

Και το eBay στον “χορό” των απολύσεων – Περικοπές για 500 θέσεις εργασίας

Ολοένα και μεγαλύτερη γίνεται η λίστα των παγκόσμιων εταιρειών που προχωρά σε απολύσεις, με την eBay να είναι η τελευταία που προστίθεται με 500 περικοπές θέσεων εργασίας.

Computers ebay Bitcoin

Φθηνά CPU, SSD και μητρικές αναμένεται να γεμίσει σύντομα το eBay

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ως γνωστόν, βασίζεται στην παράλληλη λειτουργία GPUs, οπότε όλα τα υπόλοιπα οδεύουν προς πώληση.