ΕΕΤΤ | Ημερίδα Διαλόγου στο Πλαίσιο του Forum Ευρυζωνικότητας

, ΕΕΤΤ | Ημερίδα Διαλόγου στο Πλαίσιο του Forum ΕυρυζωνικότηταςΗμερίδα διαλόγου στο πλαίσιο του Forum Ευρυζωνικότητας πρόκειται να διοργανώσει η ΕΕΤΤ την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 09:00-16:30, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Οι εργασίες του Forum έχουν ως στόχο τη διεξαγωγή διαλόγου για κρίσιμα θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και αξιοποίηση της ευρυζωνικότητας στη χώρα μας.

Στο Forum συμμετέχουν φορείς της πολιτείας, της αγοράς, της επιστημονικής κοινότητας καθώς και κοινωνικοί φορείς. Σκοπός της Ημερίδας είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των εργασιών του Forum και η συλλογή περαιτέρω απόψεων για τα θέματα που εξετάσθηκαν σε αυτό.

Χαιρετισμούς έχουν προσκληθεί να απευθύνουν ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης καθώς και οι κ.κ. Βασίλειος Ανδρονόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, Κώστας Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων, και Βασίλειος Ασημακόπουλος, Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EETT featured

Τηλεπικοινωνίες Ελλάδα: Στα σκαριά επιπλέον χρεώσεις των καταναλωτών

Η ΕΕΚΕ (Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας) εξέδωσε Δελτίο Τύπου μέσα από το οποίο κατηγορεί την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT).

Gear EETT

Απαγόρευση κυκλοφορίας του αφυγραντήρα Juro-Pro Ruby 30L WiFi και λάμπας WiFi

Απαγόρευση διάθεσης στην ελληνική αγορά των ραδιοεξοπλισμών COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT και “Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi.

Gear Black Friday 2022

Black Friday 2022: Τι προσέχω στα courrier όταν παραλαμβάνω αγορές μέσω Internet

Λόγω της αυξημένης ζήτησης για υπηρεσίες courrier που παρατηρείται τη Black Friday 2022, δείτε αυτό το βίντεο για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διαδικασία παραλαβής των παραγγελιών σας.

Internet EETT featured

Δικαιώματα καταναλωτή για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Η ΕΕΤΤ εξέδωσε, σε συνέχεια σχετικής δημόσιας διαβούλευσης, τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στους καταναλωτές.