Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019: 4 – 11 Μαρτίου

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019, Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019: 4 – 11 Μαρτίου

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία. Η φετινή διοργάνωση διευρύνει τις δράσεις πέρα από τις συνηθισμένες προσφορές των εμπόρων & συγκεκριμένα, οι ενέργειες και οι δράσεις της εβδομάδας θα βασιστούν σε:

– Αποκλειστικές προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων
– Εκπαιδεύσεις σχετικά με τους τομείς i) Ασφάλεια συναλλαγών και Online πληρωμές , ii)Προσωπικά δεδομένα και GDPR iii)Δικαιώματα καταναλωτή
– Ενημέρωση σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας του GR.EC.A (Trustmark)
– Οι παραπάνω ενέργειες και δράσεις θα υλοποιηθούν με Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις στελεχών του κλάδου & σχετική αρθρογραφία.

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Περισσότερες πληροφορίες για τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.), θα βρείτε στο GreekEcommerce.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.