Facebook, 150 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες!

Ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg ανακοίνωσε σήμερα στο blog του ότι 150 εκατομμύρια άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο έχουν προφίλ στο δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σχεδόν οι μισοί από αυτούς το χρησιμοποιούν καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και αρκετών έως και από την Ανταρκτική. Αν το Facebook ήταν μια χώρα θα ήταν η 8η πιο πολυπληθής στον κόσμο μπροστά από την Ιαπωνία, τη Ρωσία και τη Νιγηρία.

, Facebook, 150 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες!

Όταν πρωτοξεκίνησε το Facebook, πριν από σχεδόν 5 χρόνια οι περισσότεροι που το χρησιμοποιούσαν ήταν φοιτητές κολεγίων της Αμερικής. Σήμερα, άνθρωποι από όλες τις ηλικίες χρησιμοποιούν το Facebook σε πάνω από 35 χώρες και 170 πόλεις και περιοχές. Η δημοφιλής ιστοσελίδα έχει γίνει εθισμός για αρκετούς οι οποίοι δεν μπορούν να μην μπουν έστω μια φορά καθημερινά για να τσεκάρουν το προφιλ τους και των φίλων τους. Οι γνώμες βέβαια είναι πολλές και διαφορετικές για το Facebook.

Το Techblog έχει το δικό του group στο Facebook, κάνε join και εσύ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
K.Koufoudakis

Και είμαι ένας από τους 150 😉
λογικό το βρίσκω να έχει τόσα μέλη,εφόσον ακόμα και τον χαμένο θείο, του ξαδέρφου του μπατζανάκι του ανηψιού του γείτονα μου μπορώ να βρω εκεί μέσα 😛

thanos11880

kai ego eimai enas apo tous 150

πολύ όμορφη η ομάδα σας στο facebook!!!

sotiris

emena me esbisan me to palio e-mail mou kai anagkastika na kano kainourgio
kai eixa 600 atoma kai kamoia 340 group kai sbistika jafnika xoris logo

Minimal Techno

150 ekatomuria anthrwpous exei kseftilisei to fakebook…kai mi xeirotera…antifacebook fanatika omws…FAKEBOOK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.