10 χρόνια Facebook, Γιορτάζει προσφέροντας ένα Look back video της ζωής σας!

Σήμερα το Facebook κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει, προσφέροντας στους 1.23 δισεκατομμύρια χρήστες του την δυνατότητα να ξαναζήσουν την ψηφιακή τους ιστορία στο δίκτυο μέσω του Look Back. To Look Back αποτελεί μία συναισθηματική εμπειρία, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθήσει ένα εξατομικευμένο βίντεο με τις καλύτερες φωτογραφίες του λογαριασμού του.

Κάθε βίντεο έχει διάρκεια 1 λεπτό και αναδεικνύει έναν συνδυασμό των 15 πιο δημοφιλών φωτογραφιών και γεγονότων της ζωής του χρήστη, συνοδευόμενο από μία νοσταλγική μουσική υπόκρουση, ενώ στο κάτω μέρος του εμφανίζεται η υπογραφή του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg. Μία μικρή ομάδα εργαζομένων του Facebook αφιέρωσε τους τελευταίους μήνες για την ανάπτυξη του Look Back, βοηθώντας τους server να διαχειριστούν το τεράστιο υλικό τους και να δημιουργήσουν το καλύτερο βίντεο για τον κάθε χρήστη.

Μπορείτε και εσείς να παρακολουθήσετε το δικό σας βίντεο κάνοντας κλικ εδώ. Απολαύστε το…

Facebook Look back video, 10 χρόνια Facebook, Γιορτάζει προσφέροντας ένα Look back video της ζωής σας!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

ουάου εντυπωσιάστηκα με ένα άψυχο συνοθήλευμα κώδικα που θα μου πει ποιες ήταν οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου τα τελευταία δέκα χρόνια με βάση τα like και τα σχόλια!!! 🙁

Φώτης

όχι ότι αγωνιώ, αλλά σε μένα αλλά και σε άλλους βγάζει 6 φωτογραφίες μόνο, χωρίς κανένα βίντεο..ξέρεις τι μπορεί να ευθύνεται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.