ForaCamp.gr | των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες

, ForaCamp.gr | των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίεςTo ForaCamp.gr είναι ένα meta-community που ανιχνεύει κάθε στιγμή πάνω από 150 ελληνικές online κοινότητες (communities) και συνεχώς προστίθενται και καινούργιες (προς το παρόν μόνο όσες έχουν σχέση με την Τεχνολογία). Πρόκειται για ένα εργαλείο ανάδειξης της δουλειάς και της γνώσης των ελληνικών online κοινοτήτων δίνοντας έμφαση στην υπεροχή, το μεράκι και την προσπάθεια των δημιουργών αλλά και των μελών τους.

Το ForaCamp φιλοδοξεί να γίνει το σημείο συνάντησης ΟΛΩΝ των ελληνικών online κοινοτήτων και σημείο ανταλλαγής γνώσης και απόψεων για την ακόμα μεγαλύτερη διάδοση αλλά και βελτίωση τους. Είναι ένα project σε διαρκή εξέλιξη γιαυτό σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το blog μας για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις νέες δυνατότητες και εξελίξεις!

Μέσα από τις κατηγορίες του ForaCamp.gr μπορείτε να:
– Πρότεινε οποιοδήποτε αξιόλογο άρθρο βρεις από την αγαπημένη σου κοινότητα και θέλεις να το μάθουν όλοι!
– Δώσε τη θετική σου ψήφο σε όσα άρθρα πιστεύεις ότι αξίζουν πραγματικά!
– Ανακάλυψε νέες online κοινότητες που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα.
– Παρακολούθησε live ότι γίνεται σε όλες τις ελληνικές κοινότητες μέσα από τον aggregator μας!
– Αναζήτησε αυτό που ψάχνεις μέσα από την μοναδική μηχανή αναζήτησης ανακαλύπτοντας τους θησαυρούς γνώσεις μέσα από ΟΛΕΣ τις ελληνικές online κοινότητες!
– Καταχώρησε τις συναντήσεις των μελών, τα Lan Party αλλά και οποιοδήποτε γεγονός είναι σχετικό με το community σου, και θέλεις να το μάθουν όλοι!
– Γνώρισε και επικοινώνησε άμεσα με μέλη άλλων κοινοτήτων.

Η ιδέα για το ForaCamp ήρθε απο τον Στέφανο Καράγκο σε μια προσπάθεια ανάδειξης της δουλειάς πολλών κ πολύ αξιόλογων communities. H πολύτιμη βοήθεια για το όλο εγχείρημα ήρθε από τον Χρήστο Βουρλιώτη μέλος πολλών ελληνικών κοινοτήτων και με προϋπηρεσία στη δημιουργία sites βασισμένα σε Drupal.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cypher

Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση Κώστα.

Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.