Forthnet VDSL, Ανεβάζει τις ταχύτητες ίντερνετ έως και 50 Mbps

H Forthnet διπλασιάζει σήμερα τις ταχύτητες πρόσβασης στο ίντερνετ με την εισαγωγή της τεχνολογίας VDSL με ταχύτητα που φτάνει τα 50 Μbps. Όλες οι broadband υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Forthnet καθώς και οι υπηρεσίες Double Play μπορούν να αναβαθμιστούν σε υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps (εφόσον υποστηρίζεται η γραμμή τους), με 10 ευρώ επιπλέον το μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ www.forthnetgroup.gr

Άλλες εταιρείες που προσφέρουν πακέτα VDSL:
Cyta VDSL internet
WIND VDSL internet
OTE VDSL internet

, Forthnet VDSL, Ανεβάζει τις ταχύτητες ίντερνετ έως και 50 Mbps

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geo

Καλύτερα να κρεμάσω πάρα να ξανασκάσω λεφτά σε αυτή την εταιρία! με τίποτα!!!!

Βαγγέλης

Που ακριβως στην ιστιοσελιδα της Forthnet υπαρχει κατι? Γιατι εγω το μονο που μπορω να βρω ειναι το Fiber To Home..

Κώστας Βλαχάκης

Δεν πρέπει να έχουν ανεβάσει κάτι ακόμα, το έψαχνα και εγώ. Πάρε τηλέφωνο αν βιάζεσαι.

Βαγγέλης

@geo Σε αντιθεση με εσενα τουλαχιστον κατα την γνωμη μου η forthnet ειναι καλυτερη και απο ote και απο hol που εχω δοκιμασει.. Και σταθερη ταχυτητα ιντερνετ περιπου στο 1.5 με 2 mb/s

@cVlachakis Εννοειται πως δεν βιαζομαι ετσι και αλλιως στην αρχη σαν ενα μεγαλο πιλοτικο προγραμμα θα ειναι.. Θα περασει λιγος καιρος μεχρι να σταθεροποιηθουν τα πραγματα…

Τάσος

Πολύ ευχάριστη έκπληξη!!!! Περίμενα τη forthnet να μείνει μόνο στις οπτικές και να δείξει το δρόμο, αλλά θεωρώ πολύ καλό (αν και ακριβό) από μέρους τους να δίνουν και VDSL μέχρι να είναι έτοιμες οι συνθήκες για οπτικές.

Περιμένουμε να δούμε τιμές και μεταφέρομαι χθες!

tasos

ωραίο δωράκι για τα Χριστούγεννα.
με βλέπω να λιώνω μεσα στο σπίτι για να δοκιμάζω τις ταχύτητες

xaxa

Επιτέλους vdsl από τη forthnet! και μόνο με 10 ευρώ παραπάνω! αρκετά fair! το χτυπάω καπάκια!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΚΟΡΩΠΙ

Ένα πονηρό ερωτηματάκι.
Από τα 19,90 ευρώ ξεκινάει τα +10 ευρώ για το vdsl??????

jonatas

ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΩΡΙΣ K/V ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

ΓιαννηςΑτλ.

Βλέπω δυνατές ταχύτητες στην Ελλάδα. Και πολλά VDSL και 4G. Μπράβο!

Γιάννης

Πολύ καλή προσφορά από Forthnet. Πήρα τηλ και λένε ότι μπορώ να βάλω vdsl! Τέλεια.

xperiakias

Εδω μπορειτε να δειτε αν η γραμμή σας δεχεται VDSL
https://www.forthnetgroup.gr/iServices.aspx?a_id=4863

Ακης

Μια Ζωη ο ελληνας ψαχνει τσαμπα να αγορασει . +10 ευρο ειναι πολλα τα λεφτα για 50Mbps
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ?σας παρεχει 50Mbps δλδ +25Mbps και το θεωρητε πολυ? κατσικοποδαροι . τσαμπα τα θελετε ολα ξεφτιλες τζαμπατζιδες

Γιωργος

φιλε μαλλον βρισκεσαι εκτος πραγματικοτητας η εισαι πολυ πιτσιρικας η απλα χαζος 10 ευρω ειναι λιγα ? οχι καθολου λιγα δεν ειναι αφενος γιατι το ιντερνετ στην ελλαδα ειναι πανακριβο για τα διεθνη δεδομενα για τα ελληνικα δε ακομα χειροτερα και εσυ τι θεωρεις λογικο τα 60+ με τηλεφωνο μαζι που χρεωνει ο οτε?
35 ευρω διαφορα απο την forthnet που πληρωνω συγνωμη αλλα αν διατιθεσαι να δωσεις τοσα (και δεν εχεις καποιο οικονομικο οφελος) τοτε εισαι πραγματικα τρομπας

αχα

κι εδώ https://www.forthnetgroup.gr/VDSLForm.aspx?a_id=4890 άμα βάλεις τα στοιχεια σου σε παίρνουν και σε ενημερώνουν για τα πάντα!

Ακης

Εγω ειμαι ο πιτσιρικας? οσο ασχολουμε εγω με το PC εσυ δεν ασχολησε καν .πρωτα απο ολα αλλο σταθερο αλλο ιντερνετ χωριατι .αν δεν γουσταρεις να πληρωνεις 70 ευρο σταθερο+ιντερνετ στην ΟΤΕ τραβα σε αλλο παροχεα. επισης για τους εξυπνους που λενε οτι θα κρεμαει επειδη θα ειναι σε χαλκινες γραμμες .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ VDSL σε χαλκινη γραμμη.αναγκαστηκα θα μπει οπτικη ινα θελουν δεν θελουν αλλιως δεν θα υπαρχη VDSL .
και για τους τζαμπατζιδες αν θελουν να πληρωνουν ιντερνετ μονο ας πανε να κανουν πακετο μονο ιντερνετ χωρις σταθερο .
δεν δινω δεκαρα για τα ορθογραφικα αν εχω κανει .

Aristos

Γενικά γράφονται καλά σχόλια και η τιμή νομίζω είναι πολύ καλή για την συγκεκριμένη υπηρεσία.

pandelis

Να ενημερώσω ότι για να παίξει αυτό κανονικά θα πρέπει να είμαστε σε λιγότερα απο 800 μέτρα απο ΟΤΕ κεντρικό κτήριο συνδέσεων και ότι θα πρέπει να διακοπεί η υπάρχουσα σύνδεση για τουλάχιστον είκοσι ημέρες αφού χρειάζεται καινουρια εγκατάσταση καλωδίων και router !!!

Σοφία Κουτσουβέλη

Το βρίσκω άχρηστο να δίνουν 50 Mbit στο κατέβασμα όταν στο ανέβασμα δίνουν μόνο 5-10 Mbit…! Με τόσο αργό ανέβασμα δεν μπορώ ούτε να facebookάρω ούτε να youtubάρω σωστά, στο εξωτερικό έχουν πολύ καλύτερες ταχύτητες στο ανέβασμα. Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να δίνουν λιγότερο downstream ώστε να γίνει το upstream μεγαλύτερο ή ίσο με το downstream. Το ιντερνετ δεν είναι τηλεόραση για να λαμβάνουμε μόνο, θέλουμε και να μιλάμε και να μεταδίδουμε κι αυτό γίνεται με το upstream.

Ακης

Ε ναι Σοφια αλλά που να ξερες ότι στο facebook και στο youtube χρειάζεσαι μόνο download και παλι serfing κάνεις και με 1 mbpps χωρίς να κολλάς αντε πετα το PC αν δεν μπορείς ουτε να serfαρεις και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει upload 50mbpps από την στιγμή που ακόμα και στα παιχνίδια το μόνο upload που γίνετε είναι 20 και 50 kbit, ακόμα που κάνω εγώ συγκεκριμένα livestreaming σε 1080p με 2 mbit/sec upload . και δεν υπάρχει γραμμή 50 download 50 upload το upload ειναι πάντα λιγότερο απο το download

Σοφία Κουτσουβέλη (Sofia Lucifairy)

Ναι ρε Άκη αλλά όταν λέω να facebookάρω και να youtubάρω δεν εννοώ να κατεβάσω αλλά να ανεβάσω! Με αυτές τις χαμηλές ταχύτητες ανεβάσματος που δίνουν δεν μπορώ να ανεβάζω τα βίντεό μου στο facebook και το youtube γρήγορα, πρέπει να περιμένω ώρες και ώρες..! Στη σημερινή εποχή μπλογκάρουμε και ανεβάζουμε βίντεο από τις συναυλίες που πάμε συνέχεια, δεν καταναλώνουμε μόνο αλλά δημιουργούμε και πληροφορία. 🙂

Σοφία Κουτσουβέλη (Sofia Lucifairy)

Ναι ρε Άκη αλλά όταν λέω να facebookάρω και να youtubάρω εννοώ να ανεβάσω βίντεο από συναυλίες που πάω με τις φίλες μου, δεν εννοώ να βλέπω τί ανεβάζουν άλλοι μόνο, στη σημερινή εποχή του ιντερνέτ ανεβάζουμε κιόλας δεν κατεβάζουμε μόνο! 🙂

KAFROS

Συγνώμη, αλλά μόλις απαντησατε σε ενα post τεσσάρων μηνών κυρία Κουτσουβελη;

Ακης

Αυτο θα ελεγα και εγω καφρε , το VDSL ΑΝ δουλευει σωστα στο Ελλαδισταν τοτε θα εχεις και upload rates αν δεν δουλευει σωστα ως συνήθως για την Ελλάδα τοτε βάλε satellite ιντερνετ ειναι και στα ιδια λεφτα αλλα δεν ξερω την διαδικασία αλλα και παλι το facebook εχει προβλημα στο upload στο youtube ομως δεν κτλβαινω τι λες εμενα μου παιρνει μιση ωρα το upload για video montage για 4K quality και 1440pHD

valerica

Καλημέρα θέλω πληροφορίες για της τημες. Του ίντερνετ.

Κώστας Βλαχάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.