Η Fujitsu Siemens άνοιξε γραφεία στο Second Life

, Η Fujitsu Siemens άνοιξε γραφεία στο Second LifeΗ Fujitsu Siemens Computers (FSC) άνοιξε πρόσφατα τις εικονικές πύλες του πράσινου νησιού της στο Second Life. Ως την πιο δημοφιλή και καθιερωμένη εικονική κοινότητα με περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες, το Second Life αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για απόκτηση εμπειριών και διερεύνηση της δυναμικής νέων τεχνολογιών. Ενδείκνυται επίσης ως νέος τρόπος προσέγγισης υπαρχόντων και δυνητικών πελατών, προσφέροντας νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας των χρηστών και των προμηθευτών.

Ο κ. Dr. Jürgen Brock, Senior Director Strategic Marketing της Fujitsu Siemens Computers είπε: “Θέλαμε να έχουμε μία εμπειρία από πρώτο χέρι για το 3D virtual world: να μάθουμε πως ο κόσμος συνεργάζεται μαζί μας, τι περιμένουν από εμάς και τι μπορούμε να τους προσφέρουμε. Το 3D virtual world σίγουρα θα αποτελέσει τμήμα των μελλοντικών μας δράσεων. Δεν σκοπεύουμε να αγνοήσουμε τις ευκαιρίες που μας προσέφερε το Second Life, κατανοώντας πως σκέφτονται και πως λειτουργούν οι πελάτες μας.”

Το Πράσινο Νησί έχει δημιουργηθεί ως μια εικονική έκδοση των κεντρικών γραφείων της εταιρίας στη Γερμανία, το Highlight Towers, και αποτελεί χώρο αναψυχής και διασκέδασης. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες εκμάθησης για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την τεχνολογία και ιδιαίτερα για το αντίκτυπό της στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δουν το εσωτερικό ενός ESPRIMO E EPA προσωπικού υπολογιστή και να πληροφορηθούν για τους τρόπους και τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της πρωτοποριακής του σχεδίασης.

Όσοι αναζητούν ψυχαγωγία μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο retro-game “computer-tennis”, πολύ δημοφιλές παιγνίδι του Second Life. Για τους χρήστες που επιθυμούν να εξοπλίσουν τον ‘χαρακτήρα’ τους με νέα ρούχα και αξεσουάρ, προσφέρουμε ένα μοναδικό must-have: ένα εικονικό notebook, το πανάλαφρο ESPRIMO Mobile U, το οποίο μπορούν οι χαρακτήρες να έχουν μαζί τους παντού και να παίζουν χωρίς κόστος.

Επίσης στο νησί υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι παρουσίασης προϊόντων που έχουν ως στόχο την ενημέρωση των επισκεπτών για τα καταναλωτικά και επαγγελματικά προϊόντα.

Δείτε επίσης:
> Βραβεία τεχνολογίας | CES 2008
> Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-ray
> FSC Amilo από 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dexter

Καλά ε τι γίνεται με αυτό το Second Life…

Έτσι όπως πάει θα αντικαταστήσουμε την πραγματική ζωή μας με αυτή!!!

Πριν κάποιους μήνες είχα ακούσει για μία “ψηφιακή παρανομία” ενός μέλους είς βάρος άλλου για κλοπή κάποιων “ψηφιακών πινάκων” ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων τους οποίους είχε αγοράσει ηλεκτρονικά με πραγματικά λεφτά. Άκουσον άκουσον!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers FSC

Linux θα χρησιμοποιεί ο ταχύτερος υπερυπολογιστής

Τη Fujitsu εμπιστεύθηκε ο Ιαπωνικός Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (JAEA) για την κατασκευή ενός νέου συστήματος υπερυπολογιστή ο οποίος θα είναι ο πλέον ισχυρός, όταν θα τεθεί σε λειτουργία το 2010. Αποτελώντας τον πυρήνα του νέου συστήματος, το Linux cluster θα χρησιμοποιήσει τους blade servers PRIMERGY BX900 που η Fujitsu θεωρεί ως το βασικό προϊόν στο […]

Business FSC

Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY RX600, Ο ταχύτερος Web Server

Ανακοινώθηκε πρόσφατα και επισήμως ο ταχύτερος web server παγκοσμίως: τα αποτελέσματα των δοκιμών επίδοσης καταδεικνύουν ότι ο PRIMERGY RX600 rack server αποτελεί τον κορυφαίο web server στον κόσμο από πλευράς απόδοσης. Η Fujitsu Siemens Computers έκανε χρήση της νέας οικογένειας επεξεργαστών της Intel με την ονομασία Dunnington για να προσθέσει βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά ευρωστίας και redundancy […]

Computers FSC

Οθόνες μηδενικής κατανάλωσης από την Fujitsu Siemens Computers

Οι πρώτες οθόνες παγκοσμίως με το χαρακτηριστικό να σβήνουν αυτόματα όταν βρίσκονται σε κατάσταση power-save mode είναι ήδη διαθέσιμες. Η ανάπτυξή τους έγινε αποκλειστικά από τη Fujitsu Siemens Computers, την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία πληροφορικής, και ανήκουν στη σειρά οθονών SCENICVIEW Premium Line ECO, χρησιμοποιώντας επαναστατική τεχνολογία για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Notebooks FSC

Fujitsu Siemens LifeBook P8020, Υπέρ-φορητό με 3G

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας έκθεσης VISIT 2008, η Fujitsu Siemens Computers παρουσίασε το νέο πανάλαφρο φορητό LIFEBOOK P8020. Το LIFEBOOK P8020 συμπληρώνει τη σειρά notebook της εταιρείας που βασίζεται στην επεξεργαστική τεχνολογία Intel Centrino 2. Συνδυάζει στυλ και λειτουργίες σε ένα μοναδικά συμπαγές σχήμα. Χάρη στην οθόνη 12.1 ιντσών και το βάρος του που […]