Game Of Thrones: Ο 7ος κύκλος είχε 1 δισ. παράνομους θεατές

game of thrones 1 billion pirates, Game Of Thrones: Ο 7ος κύκλος είχε 1 δισ. παράνομους θεατές

Το Game Of Thrones είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών και μια από τις πιο “πολυκατεβασμένες”. Όσο περνούν τα χρόνια η σειρά κεντρίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον, αλλά πολλοί δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να τη δουν, κι έτσι στρέφονται στα παράνομα downloads/streams.

Όσο και να έχει προσπαθήσει να προστατευτεί η HBO, χρόνο με τον χρόνο το Game Of Thrones σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όσον αφορά στους παράνομους θεατές.

Το πρώτο επεισόδιο της 7ης σαιζόν, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε και είναι η προτελευταία της σειράς, είχε 90 εκατομμύρια παράνομους θεατές. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός μοιάζει σχεδόν ασήμαντος μπροστά σε αυτόν που αναφέρεται ότι είχε ολόκληρη η σειρά.

Σύμφωνα με το MUSO, ολόκληρη η 7η σαιζόν του Game Of Thrones είχε 1 δισεκατομμύριο παράνομους θεατές, οι οποίοι είτε κατέβασαν, είτε παρακολούθησαν online τα επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο, κάθε επεισόδιο παραβιάστηκε 142 εκατομμύρια φορές.

Σύμφωνα με το MUSO, το μεγαλύτερο κομμάτι της πειρατείας ανήκει στα streams, 84.7%, ενώ τα torrents έχουν μόλις το 9.1%.

Η HBO σαφώς και έχει επίγνωση των αριθμών αυτών, αλλά όπως είπαμε δεν μπορεί να κάνει πολλά για να προστατευτεί. Το αμερικανικό δίκτυο έπεσε θύμα hackers οι οποίοι διέρρευσαν επεισόδια του 7ου κύκλου πριν προβληθούν, το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν με μη προβεβλημένα επεισόδια. Όσο για τον 8ο κύκλο και τελευταίο κύκλο που θα προβληθεί του χρόνου, το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο και η προσπάθεια του HBO να προστατευτεί από διαρροές, ακόμη μεγαλύτερη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Whatever

Λογικο. Αφού το μεγαλυτερο ποσοστό του πλανητη δεν βγαινει να δωσει τοσα λεφτα να παρει καποια υπηρεσία να το βλεπει.

NtinosMD

Παντως με τοσα τελη που πληρωνουμε καθε διμηνο στην ΕΡΤ οφειλε να ειχε δικαιωματα τουλαχιστον για μερικες Top σειρες… να πεις οτι πιανουν τοπο τα λεφτα σου. Αλλα που;
Και λογικο να το κατεβαζει ο κοσμος… δεν ειδαν οικονομικα πως στεκεται; δλδ περιμενουν με την παγκοσμια οικονομικη εικονα να πληρωνει ο κοσμος για το παραμικρο πλεον? νταξει ειπαμε… δεν θα τους ουπηθουμε κιολας… μεχρι στιγμης παντως δεν φαινεται να πεινανε κιολας. Πειρατεια μεχρι να δυσει ο ηλιος… μας τα καναν τσουρεκια… πληρωστε γις το ενα πληρωστε γις το αλλο πληρωστε γις το παρα αλλο… κ καπως ετσι καταντησαμε να πληρωνουμε κ 1000αρικα για κινητα…

bezilys

@NtinosMD πω να μην πουλύσουν κινητά με 1000 ευρώ αφού βλέπουν πως ο κόσμος τα περνει δεν έχει πρόβλημα και του χρόνου 1200 θα κάνουν και ούτε κάθε ξεις

Γιάννης

Έτσι όπως το μεταφράσατε είναι λες και 1 δισεκατομμύριο άτομα είδαν την σειρά.

ΝΙΚΟΣ

Καλά τα πήγε.Στον επόμενο κ τελευταίο κύκλο θα πιάσει το 1,5 δις.😁

Christos

@Γιάννης Οκ 150 εκκατομύρια δηλαδή συνολικά, λίγο είναι;

George

@NtinosMD

θύμισε μου ποιος σε υποχρεώνει να δεις τη σειρά αν δεν έχεις χρήματα, καθώς και ποιος σε υποχρεώνει να αγοράσεις κινητό των 1000€ ;
Θα τα έλεγες αυτά δημόσια με ονοματεπώνυμο ή μόνο κρυφά;

Kostas

@NtinosMD Του κολλητού μου του ήρθε 900αρα στη Γερμανία για πειρατεία, να δεις γλέντια που σου έρχονται σύντομα και όταν αρχίσουν οι ογκοχρεώσεις στo Broadmand! Που καμαρώνεις κιόλας ! Σκάει ο άλλος 10 μυρια για να γυρίσει το επεισόδιο και θα αφήσει τον κάθε λιγούρη να βλέπει τσάμπα και να νιώθει και επαναστάτης!

Γιάννης

@Christos
Το πρόβλημά μου δεν είναι με το πόσοι το είδαν και αν ήταν πολλοί ή όχι. Όταν πάνε και μεταφράζουν ένα άρθρο δεν γίνεται τα ~150 εκατομμύρια να το κάνουν 1 δισεκατομμύριο.

bezilys

@Γιάννης είναι απλά μαθηματικά Τάκη τσουκαλά μην το ψάχνεις! 😂

Γιάννης

@bezilys
Μπήκα να δω το άρθρο γιατί έγραφε 1 δισεκατομμύριο στον τίτλο και μου φάνηκε περίεργο. 1 δισεκατομμύριο άτομα είδαν το games of thrones; Διάβασα την πηγή και εκεί έγραφε ότι 1 δισεκατομμύριο ήταν οι φορές που κατέβηκαν συνολικά όλα τα επεισόδια του 7 κύκλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Internet HBO

HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

Η Warner Bros ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του HBO Max στις ΗΠΑ, στην πρώτη αύξηση της συνδρομής της πλατφόρμας streaming εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Games Gaming Hackers HBO

Στο στόχαστρο εγκληματιών του κυβερνοχώρου οι fans του “The Last of Us”

Το “The Last of Us”, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation θα κυκλοφορήσει τελικά από το HBO στις 15 Ιανουαρίου του 2023.