Gamers αποκάλυψαν άνδρα που σχεδίαζε τη δολοφονία του Γάλλου Προέδρου

gamers marcon assassination plot, Gamers αποκάλυψαν άνδρα που σχεδίαζε τη δολοφονία του Γάλλου Προέδρου

Ένας 23χρονος σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Γάλλο Πρόεδρο Emmanuel Macron, ωστόσο έπεσε στα χέρια της αστυνομίας με την βοήθεια gamers. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο άνδρας μπήκε σε forum online video game, όπου ρώτησε που μπορούσε να βρει όπλο τύπου Kalashnikov.

Τα μέλη του forum του συγκεκριμένου video game, το οποίο δεν αποκαλύπτεται ποιο είναι, τον κατήγγειλαν στην αστυνομία. Οι γαλλικές αρχές τον συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα, αφού πρώτα ο άνδρας τους απείλησε με μαχαίρι.

Το σχέδιό του ήταν να δολοφονήσει τον Macron, κατά την διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Βαστίλλης (14η Ιουλίου). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση. Κατά την διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι ήθελε να σκοτώσει τον Γάλλο Πρόεδρο και αυτό θα αποτελούσε “πολιτική δήλωση”.

Να σημειωθεί ότι φέτος στη Γαλλία με αφορμή τους εορτασμούς, θα παρευρεθεί και ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

φοβερή ενέργεια από gamers, όχι ότι ο άλλος ήταν χαζούλης και ρωτούσε εδώ κι εκεί για το πως θα αγοράσει όπλο… χαχαχαχα!!!!

bezilys

Χαχαχα τι μ@@@ κυκλοφορούν εκεί εξω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.