Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Νέο Gmail, Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την διάθεση του πιο πρόσφατου Web UI του Gmail και η Google συνεχίζει να εξοπλίζει την υπηρεσία με νέες λειτουργίες. Μία από αυτές είναι και η τροποποίηση του μενού που εμφανίζεται όταν κάνουμε δεξί κλικ εντός της υπηρεσίας.

Με την νέα αυτή δυνατότητα ο χρήστης του Gmail θα μπορεί να εκτελεί γρηγορότερα ορισμένες σημαντικές ενέργειες. Μέχρι σήμερα, κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να διαγράψει το μήνυμα αυτό, να το επισημάνει ως αναγνωσμένο ή μη αναγνωσμένο, να το αρχειοθετεί ή να το μεταφέρει σε άλλη καρτέλα. Όταν, όμως, κυκλοφορήσει η εκτεταμένη έκδοση του μενού αυτού, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει ή να απαντήσει στο μήνυμα με μόλις ένα κλικ. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγει ένα μήνυμα σε νέα καρτέλα για ανάγνωση αργότερα, καθώς και να αναζητά παρόμοια μηνύματα.

Νέο Gmail, Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Το νέο μενού έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε χρήστες G Suite, αλλά η μαζική κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου και θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 μέρες για να γίνει διαθέσιμη προς όλους τους χρήστες της υπηρεσίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Βαρύ και ασήκωτο το gmail. Ο επεξεργαστής και η μνήμη του υπολογιστή δουλεύουν στο φουλ και τα κολλήματα είναι πολύ συχνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.