Google Duo: Ξεκίνησε η διανομή του νέου video calling app

Πριν λίγους μήνες, στο ετήσιο συνέδριο Ι/Ο, η Google ανακοίνωσε ενός νέου one to one video calling app το οποίο ονόμαζε Duo και στόχο έχει να ανταγωνιστεί το FaceTime της Apple. Πλέον είναι διαθέσιμο για download.

Η ανακοίνωση της διάθεσης του Google Duo έγινε σε post από το επίσημο blog της εταιρείας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ακόμα και σε χαμηλής ταχύτητας δίκτυα, μπορεί να εναλλάσσει, χωρίς να πέσει η κλήση τη σύνδεση σε Wi-Fi και το δίκτυο κινητής. Για να λειτουργήσει το Google Duo θα χρειαστεί τον τηλεφωνικό σας αριθμό και πρόσβαση στις επαφές σας.

Google Duo, Google Duo: Ξεκίνησε η διανομή του νέου video calling app

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Google Duo είναι αυτό που ονομάζεται Knock Knock και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ζωντανή εικόνα από εκείνον που σας καλεί πριν να απαντήσετε τη βιντεοκλήση.

Η εφαρμογή έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμεται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Google Duo, Google Duo: Ξεκίνησε η διανομή του νέου video calling app

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thodoris

Ωραίο μου φάνηκε. Εϊναι λιτό, χωρίς πολλά πολλά, και απλό στη χρήση. Το μόνο που μένει τώρα είναι να το εγκαταστήσει και κανένας άλλος γιατι δεν έχω ποιον να παίρνω

theodoros c

Μια χαρά φαίνεται.

Αντιαριστερος

Το θέμα είναι πόση ram τρώει στο φόντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software

Google Duo: Ενδέχεται σύντομα να σταματήσει να λειτουργεί σε Huawei με AppGallery

Το Google Duo η δημοφιλής εφαρμογή βίντεοκλήσεων ενδέχεται σύντομα να σταματήσει να λειτουργεί σε smartphones και tablets της Huawei με AppGallery.

Software Google Google Duo

Google Duo: Με νέα δυνατότητα αποστολής video μηνυμάτων 30 δευτερολέπτων

Το Duo app, η απάντηση της Google στη λειτουργία FaceTime της Apple, έρχεται τώρα να προσφέρει μια νέα λειτουργία αποστολής βίντεο μηνυμάτων με μέγιστη διάρκεια 30 δευτερολέπτων.

Software Android Google Google Duo

Duo: Το app της Google για βιντεοκλήσεις μεταξύ Android & iOS [Google I/0 2016]

Μαζί με το Allo, το messaging app που ενσωματώνει στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης, η Google ανακοίνωσε από το συνέδριο Google I/O 2016, μια ακόμη ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Πρόκειται για το Duo, ένα νέο video calling app για επικοινωνία των κατόχων iOS και Android συσκευών.