Το Google Now πλέον σου υπενθυμίζει να πληρώνεις τους λογαριασμούς

Το Google Now αναβαθμίζεται και σου προσφέρει τόσες περισσότερες πληροφορίες από ότι πριν, με τέτοιο τρόπο που πλέον σου υπενθυμίζει πότε είναι ανάγκη να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου. Αν το Google Now είναι συνδεδεμένο με το Gmail σου, στο οποίο λαμβάνεις τους λογαριασμούς σου τότε το Google Now θα σε παροτρύνει να βάλεις ειδοποίηση για το πότε θα πρέπει να τους πληρώσεις.

Aν πάλι θες να παίρνεις απλά τις ειδοποιήσεις,τότε απλά πατάς ένα απλό “ναι” και το Google Now θα σου προωθήσει κατευθείαν στους λογαριασμούς. Οι κάρτες του Google Now, δείχνουν το όνομα της εταιρίας, το ποσό της πληρωμής και την ημερομηνία μέχρι πότε θα πρέπει να πληρωθεί. Όταν διαλέξεις μια κάρτα, τότε σε πηγαίνει κατευθείαν στο Gmail.

Αυτή η αναβάθμιση με το Google Now, είναι ένα παράδειγμα με το οποίο η Google προσπαθεί να κάνει τη διαφορά από τις άλλες ψηφιακές βοηθούς όπως τη Siri (Apple) και την Cortana (Microsoft).

Όλα αυτά βέβαια στην Αμερική, μιας και χωρίς να το έχουμε δοκιμάσει πιστεύουμε ότι δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή στην Ελλάδα.

, Το Google Now πλέον σου υπενθυμίζει να πληρώνεις τους λογαριασμούς

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Emmanuel

Και να ήταν στην Ελλάδα διαθέσιμο, αυτό θα το υπενθυμίζει αυτό θα το ακούει… Postpone και βάλε!!!

Dimitris G

@Emmanuel +1

Enzo

@Emmanuel LOL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Now

Google: Αφαιρεί τον Google Now Launcher από το Play Store

Από τον Αύγουστο του 2014, η Google είχε δώσει σε όλους τους χρήστες Android την δυνατότητα να εγκαταστήσουν τον Google Now Launcher σε οποιαδήποτε συσκευή, όμως από ότι φαίνεται αυτό θα αλλάξει σύντομα.

News Apple Cortana Google

Έρευνα: Η Siri αφήνει πίσω Google Now και Cortana

Ένα σημαντικό κομμάτι που θέλουν να προωθήσουν σήμερα οι κατασκευαστές είναι οι ψηφιακές βοηθοί στα smartphones. Στην κατηγορία αυτή οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι είναι Siri, Google Now και Cortana, από τις Apple, Google και Microsoft, αντίστοιχα. Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα test για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του απαντώντας σε ερωτήσεις.

News Cortana Google Now Siri

Hound: Εντυπωσιάζει κερδίζοντας Siri, Cortana, Google Now [video]

Πριν από λίγες μέρες η δημοφιλής υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής SounHound, κυκλοφόρησε την δική της ψηφιακό βοηθό, με την ονομασία Hound. Η εφαρμογή προς το παρόν είναι σε beta μορφή, αλλά οι αρχικές εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές. Φυσικά έχει ενδιαφέρον αν δούμε πως τα καταφέρνει σε σύγκριση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

News Google Google Now

Google Now: Αποκτά κάρτες από εφαρμογές τρίτων

Το Google Now, η δημοφιλής personal assistant της Google, είναι γνωστό για την χρησιμότητά του σε καθημερινή βάση και την ικανότητα να προβάλει στον χρήστη τις κατάλληλες πληροφορίες χωρίς καν την ανάγκη αναζήτησής τους. Οι πληροφορίες προβάλλονται με την μορφή καρτών, και εκτείνονται σε ένα σωρό πληροφορίες όπως…