Google Insights, Οι θερινές εκπτώσεις online

Καλοκαιρινό κύμα εκπτώσεων από τα μέσα Ιουλίου και οι Έλληνες καταναλωτές αποφάσισαν να επωφεληθούν και μέσω διαδικτύου, αναζητώντας αντίστοιχες προσφορές και ευκαιρίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από το δωρεάν εργαλείο Google Insights for Search, μερικοί από τους πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης στο διαδίκτυο για τον Ιούλιο, όσον αφορά στην κατηγορία shopping, ήταν οι ακόλουθοι: εκπτώσεις, προσφορές, shopping, έπιπλα και ρούχα.

Όπως φαίνεται, οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου αναζητούν ευκαιρίες όσον αφορά στο ρουχισμό και στα είδη επίπλου, καθώς οι όροι “ρούχα”, και “έπιπλα”, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων αναζητήσεων, στην κατηγορία shopping.

Σε παγκόσμιο επίπεδο και σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα του Google Insights for Search, οι χώρες με τις περισσότερες αντίστοιχες διαδικτυακές αναζητήσεις για τον Ιούλιο είναι κατά σειρά οι ακόλουθες: Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Ινδία, Νιγηρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βόρεια Αφρική, Σιγκαπούρη, ΗΠΑ, Φιλιππίνες και Αυστραλία.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.