Google Sync, Contacts και Calendar ασύρματα στο iPhone

Μέχρι σήμερα για να έχεις ασύρματα τις επαφές και το ημερολόγιό σου στο iPhone θα έπρεπε να έχεις συνδρομή στη υπηρεσία MobileMe ή να έχεις εταιρικό λογαριασμό Microsoft Exchange. Σήμερα η Google προσφέρει την υπηρεσία Sync σε όλους τους κατόχους iPhone (και iPod Touch) επιτρέποντας τους να συγχρονίζουν τις επαφές και το ημερολόγιό τους ασύρματα από όπου και αν βρίσκονται χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσουν με τον υπολογιστή τους.

, Google Sync, Contacts και Calendar ασύρματα στο iPhone

Μέχρι αυτή τη στιγμή η υπηρεσία Google Sync για iPhone που ανακοινώθηκε εχθές Δευτέρα, βρίσκεται σε Beta έκδοση και επιτρέπει μόνο το συγχρονισμό Google Contacts και Google Calendar, μελλοντικά όμως ίσως προστεθούν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Google.

Google Sync

Διαβάστε τις οδηγίες εδώ https://www.google.com/mobile/apple/sync.html

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Κάτι τέτοιο όμως αχρηστεύει το outlook επειδή μετά δεν υπάρχει συγχρονισμός επαφών του outlook με Google που να είναι καλός. Μόνο κάποια επί πληρωμής, αλλά το αποτέλεσμα είναι χάλια. Καλές οι δυνατότητες PIM της Google αλλά καμία σχέση με το outlook, όποτε ο συγχρονισμός με outlook επιβάλετε.

Μέχρι στιγμής κυρίαρχος είναι το me.com 🙂

A.P.

Να υποθέσω ότι είστε κάτοχοι μόνο του iphone;

Αυτή η υπηρεσία υπήρχε μόνο για τα BlackBerry από πέρυσι και από Δευτέρα έγινε διαθέσιμη σε iPhone, Nokia S60, Sony Ericsson και Windows Mobile. Σαν Beta έχει τα προβληματάκια του από αυτά που διάβασα αλλά είναι μια καλή κίνηση από τη Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.