Google Sync, Contacts και Calendar ασύρματα στο iPhone

Μέχρι σήμερα για να έχεις ασύρματα τις επαφές και το ημερολόγιό σου στο iPhone θα έπρεπε να έχεις συνδρομή στη υπηρεσία MobileMe ή να έχεις εταιρικό λογαριασμό Microsoft Exchange. Σήμερα η Google προσφέρει την υπηρεσία Sync σε όλους τους κατόχους iPhone (και iPod Touch) επιτρέποντας τους να συγχρονίζουν τις επαφές και το ημερολόγιό τους ασύρματα από όπου και αν βρίσκονται χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσουν με τον υπολογιστή τους.

, Google Sync, Contacts και Calendar ασύρματα στο iPhone

Μέχρι αυτή τη στιγμή η υπηρεσία Google Sync για iPhone που ανακοινώθηκε εχθές Δευτέρα, βρίσκεται σε Beta έκδοση και επιτρέπει μόνο το συγχρονισμό Google Contacts και Google Calendar, μελλοντικά όμως ίσως προστεθούν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Google.

Google Sync

Διαβάστε τις οδηγίες εδώ https://www.google.com/mobile/apple/sync.html

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Κάτι τέτοιο όμως αχρηστεύει το outlook επειδή μετά δεν υπάρχει συγχρονισμός επαφών του outlook με Google που να είναι καλός. Μόνο κάποια επί πληρωμής, αλλά το αποτέλεσμα είναι χάλια. Καλές οι δυνατότητες PIM της Google αλλά καμία σχέση με το outlook, όποτε ο συγχρονισμός με outlook επιβάλετε.

Μέχρι στιγμής κυρίαρχος είναι το me.com 🙂

A.P.

Να υποθέσω ότι είστε κάτοχοι μόνο του iphone;

Αυτή η υπηρεσία υπήρχε μόνο για τα BlackBerry από πέρυσι και από Δευτέρα έγινε διαθέσιμη σε iPhone, Nokia S60, Sony Ericsson και Windows Mobile. Σαν Beta έχει τα προβληματάκια του από αυτά που διάβασα αλλά είναι μια καλή κίνηση από τη Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.