Διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερ

χάκερς Έλληνες Τούρκοι, Διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερ

Στα μαχαίρια είναι Έλληνες και Τούρκοι χάκερς με αφορμή την κυβερνοεπίθεση την οποία δέχτηκε χτες το απόγευμα η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Να σημειωθεί ότι χτες δεν λειτουργούσε η σελίδα του Πρωθυπουργού και την ευθύνη ανέλαβαν Τούρκοι χάκερς, οι οποίοι μάλιστα έκαναν και αναφορά στο πρόσφατο περιστατικό στην Αγιά Σοφιά, γράφοντας στο Twitter “Η ιστοσελίδα σας έγινε στόχος κυβερνοεπίθεσης. Η Αγία Σοφία είναι δική μας”.

Η απάντηση ήρθε σήμερα από τους Έλληνες Anonymous όπως αποκαλούνται οι οποίοι ανέφεραν: “Τουρκία.. Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!”.

Εν συνεχεία ξεκίνησαν το χακάρισμα τουρκικών ιστοσελίδων όπως προειδοποίησαν: “Σάββατο ώρα 12:00 το μεσημέρι σαν Έλληνες #Anonymous Ξεκινάνε οι μαζικές επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες”. Σχετικά με το χακάρισμα των τουρκικών ιστοσελίδων ανέφεραν:”Μόλις αρχίσαμε. Καλώς την Τουρκία. Η Αγία Σοφιά ανήκει στους Έλληνες. Δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα. Οι Έλληνες είναι πιο δυνατοί από σας”.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
astegos

Lol…. Έλληνες χάκερ και anonymous… το πολύ κανένα DDoS attack να προσπαθήσουν να κάνουν και μέχρι εκεί. Όταν αναθέτει η κάθε κυβέρνηση έργα σε φίλους και κολλητούς για σελίδες εκατομμυρίων δίχως να λαμβάνεται σοβαρά η ασφάλεια ή προστασία από κυβερνοεπιθέσεις, δεν φταίνε οι Κινέζοι, Ρώσοι, Τούρκοι κ.ο.κ. χάκερς που μας ξεβρακώκουν!

James

Ίσως πρέπει να κάνουν και από μια σελίδα στο facebook να κοντραριστούν ποιος θα μαζέψει περισσότερα like.

Vai

Χαζομαρες ολικης! Δεν εχουν τα περιεχομενα στα παντελονια τους οι σημερινοι ανθρωποι να τα βαλουν μεταξυ τους, επειδη ειναι γερασμενοι ψυχολογικα και σωματικα και παιζουνε πολεμο πισω απο οθονες και πληκτρολογια.

Nio

Αντί να βγείτε να πείτε μπράβο που κοντράρει και μια φορά κάποιος τους Τούρκους που έχουν πάρει φόρα κάθεστε και το παίζετε ανωτέρου επιπέδου σχολιαστές από το κρεβάτι.

morris

“Να σημειωθεί ότι χτες δεν λειτουργούσε η σελίδα του Πρωθυπουργού και την ευθύνη ανέβαλαν Τούρκοι χάκερς”

“ανεβαλαν”;; μηπως να αλλαζατε αρθρογραφους; φιλικα γιατι πλεον δυσκολα διαβαζεται το techblog 🙁
δεν το παιζω εξυπνακιας ουτε ειμαι τερας αρθρο-ορθογραφιας αλλα ρε παιδια αυτα βγαζουν ματια.

George

Μία αντισυστημικη ομάδα χάκερ όπως είναι οι παραπάνω δεκάρα δε θα δινανε για μια σελίδα του συστήματος όπως είναι του προδότη προθυπουργου της χώρας.
Η είδηση κάπου κολλά.

Giorgos

Μπράβο στα παιδιά τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Η όλη φάση είναι πόλεμος εντυπώσεων και δεν πρέπει να μένει αναπάντητη τέτοια πρόκληση. Όσο για τους λοιπούς βγάλτε τον σκασμό τύποι σαν εσάς έφεραν την καταστροφή οικονομική, ηθική.

George

Σκάσε ρε ταγαρι που έβγαλες κ πόρισμα για τους υπόλοιπους σκυλί.

bezilys

@Nio μια φορά? Όλη την ώρα στην κόντρα είμαστε με τουρκος ακόμα και στα παιχνίδια πχ survivor

blats

Μπραβο στα παιδια!!να και καποιοι που απαντουν αμεσως!
Συνεχίστε μαγκες!!!!

james

@Giorgos @Nio ειστε αδικοι! Ξερετε ποσους τουρκους εχω κερδισει εγω στο Hill Climb Racing 2;

Beowolf Ahates

Εγώ συμφωνώ με τον morris!
Όσο για τους anonymous(καράLOL),…το ΙSIS σταμάτησε την τρομοκρατία, επειδή τους φοβήθηκε…

bezilys

@james χαχαχα και εγώ κάνω κάτι τέτοια μόλις βλέπω Τούρκο στο παιχνίδι βάζω στόχο να το τον νικήσω!!!

Panos

Κοιτά που μερικοί τσιμπάνε με τέτοιες hoax ειδήσεις…. ότι π@π@ρια σας σερβίρουν την μασάτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Hackers

Ferrari: Κυβερνοεπίθεση εξέθεσε προσωπικά δεδομένα πελατών

Η Ferrari γνωστοποίησε ότι δέχθηκε επίθεση τύπου ransomware η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν προσωπικά δεδομένα πελατών της.

Smartphones Google Hackers Samsung

Google: Προειδοποιεί την Samsung να διορθώσει τα μόντεμ της

Το Project Zero, η ομάδα της Google που είναι αφιερωμένη στην έρευνα ασφάλειας, εντόπισε προβλήματα στα μόντεμ της Samsung που τροφοδοτούν συσκευές όπως το Pixel 6, το Pixel 7 και ορισμένα μοντέλα των Galaxy S22 και A53.

Internet FBI Hackers

Χάκερς επιτέθηκαν στο δίκτυο υπολογιστών του FBI

To FBI ερευνά μια παραβίαση του δικτύου υπολογιστών της, ένα συμβάν που θεωρείται μεμονωμένο και έχει πλέον αντιμετωπιστεί, ανέφερε η υπηρεσία.

Internet Hackers

Google: Μαζικές επιθέσεις Ρώσων χάκερ στην Ουκρανία

H Google μέσα από έκθεση γνωστοποίησε ότι Ρώσοι χάκερ πραγματοποίησαν συνεχόμενες ψηφιακές επιθέσεις εναντίον ουκρανικών στόχων, παρά το πέρας της μεγάλης έντασης.