H Google πειραματίζεται με το Google Messages – Παρουσιάζει νέο εργαλείο

Google Messages, H Google πειραματίζεται με το Google Messages – Παρουσιάζει νέο εργαλείο

Το Google Messages είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία εφαρμογή αποστολής γραπτών μηνυμάτων της Google και φαίνεται. Πρόσφατα η εταιρία άρχισε να πειραματίζεται με κρυπτογραφημένες ομαδικές συνομιλίες από άκρο σε άκρο και αποδείξεις ανάγνωσης τύπου σήματος. Η τελευταία δοκιμή στη σειρά είναι ένα επανασχεδιασμένο εργαλείο επιλογής φωτογραφιών που διευκολύνει την πρόσβαση σε παλαιότερες φωτογραφίες.

Το νέο εργαλείο επιλογής φωτογραφιών χάνει τη διεπαφή οριζόντιας κύλισης του παλιού για μια πιο διαισθητική κατακόρυφη κύλιση, αναφέρει το 9to5Google. Η διεπαφή επεκτείνεται πολύ περισσότερο στην κορυφή όταν κάνετε κύλιση, επιτρέποντάς σας να βλέπετε περισσότερες εικόνες ταυτόχρονα. Στην παλιά προβολή, περιοριζόσασταν σε τέσσερις ή έξι συνολικά εικόνες ταυτόχρονα, ενώ η νέα εμφάνιση προσφέρει έως και 15 προεπισκοπήσεις. Ταυτόχρονα, διατηρείται η γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα και στους φακέλους της συσκευής σας. Η προεπισκόπηση της κάμερας εξακολουθεί να βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία, αν και η “Συλλογή” έχει μετονομαστεί σε “Φάκελοι”.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Google εμμένει σε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για το εργαλείο επιλογής φωτογραφιών στo Google Messagew. Η εταιρεία μόλις πρόσφατα παρουσίασε ένα εργαλείο επιλογής φωτογραφιών στο Android, το οποίο υποστηρίζεται μέχρι το Android 4.4 KitKat. Η Google πρόσθεσε ακόμη και αυτή τη μέθοδο στο Google Voice, την υπηρεσία διαδικτυακών μηνυμάτων και κλήσεων. Φαινομενικά, η λειτουργία δεν είναι κατάλληλη για τα Μηνύματα Google, ωστόσο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.