Δεν έφταναν οι hackers, το HBO ανέβασε κατά λάθος το 6ο επεισόδιο του GοT

hbo game of thrones leak, Δεν έφταναν οι hackers, το HBO ανέβασε κατά λάθος το 6ο επεισόδιο του GοT

Λίγο πολύ είναι γνωστή σε όλους η μεγάλη παραβίαση που υπέστη το αμερικανικό δίκτυο HBO, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι η επίθεση μπορεί να είναι 7 φορές μεγαλύτερη από της Sony το 2014.

Οι hackers φέρεται να ζήτησαν 6 εκατ. δολάρια σε bitcoin από το HBO ενώ οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την εταιρεία να δίνει το ποσό των 250.000 δολαρίων. Οι hackers ισχυρίζονται πως έχουν στα χέρια τους τεράστιο όγκο δεδομένων, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι τα μη προβεβλημένα επεισόδια του Game of Thrones.

Οι hackers δημοσιοποίησαν ήδη ένα επεισόδιο, αλλά σαν να μην ήταν αρκετός αυτός ο πονοκέφαλος, η εταιρεία κάνει δικές της γκάφες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η HBO Ισπανίας ανέβασε κατά λάθος το 6ο επεισόδιο του 7ου κύκλου του Game of Thrones, ενώ η κανονική προβολή του είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή. Αν και το επεισόδιο έμεινε στην ιστοσελίδα του HBO για μια μόνο ώρα, ο χρόνος ήταν αρκετός για να το κατεβάσουν οι χρήστες και να το διαρρεύσουν online.

Αυτή τη στιγμή το επεισόδιο διανέμεται από διάφορες πλατφόρμες και όσοι θέλουν να περιμένουν να το δουν επίσημα την Κυριακή, καλή τύχη με τα spoilers.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Τι πίνουν εκεί πέρα και δεν μας δίνουν?

ΓΙΑΝΝΗΣ

μαγκες απλα δειτε το και δεν θ τ μετανιωσετε…ειδικα το τελος του…οσο για τη διαρροη…τι φαση ρε παιδια πατησανε ενα κουμπακι upload και ανεβηκε τοσο ευκολα..κανενας ελεγχος??δεν κατανοω πως ανεβαινει ενα επεισοδιο τοσο ευκολα…

Liris11

Ότι πιο επικό έχω δει ποτέ μου ειδικά ο 7 κύκλος κάθε επεισόδιο είναι ανατριχίλα και το 6 ήταν το καλύτερο μέχρι στιγμής. Ειδικά το τέλος του

maelko

Μα τόσο απρόσεχτοι πια σε αυτό το κανάλι! Τσσσ… απαράδεκτοι! Αλλά ξέρω όλα κατά λάθος γίνονται με αυτές τις διαρροές… Και η διάφημιση που εκτοξεύεται στα ύψης μετά πάο όλα αυτά τα γεγονότα κατά λάθος συμβαίνει. Υ.Γ. Δεν βλέπω Game of Thrones και ούτε με απασχολεί να δω κάποια στιγμή.

Αλέξανδρος

@maelko κακώς. Έτσι έλεγα και ΄γω στην αρχή και φίλοι μου με παρότρυναν να το δω επανειλημμένως. Το άρχισα όταν ήταν στο 4ο ή 5ο κύκλο. Το αποτέλεσμα; Τον 2ο και τον 3ο τους είδα ούτε σε δύο μέρες μέσα.
Αξίζει πολύ η σειρά χωρίς υπερβολές.

periergoss3

Ειλικρινά η διαρροή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τόσα studios παγκοσμίως είχαν αυτό το υλικό τόσες μέρες νωρίτερα.
Δηλαδή για να επιτευχθεί ταυτόχρονη προβολή σήμερα, με τόσα μέσα, αυτοί μοιράζουν τόσο πολύτιμο υλικό μια βδομάδα νωρίτερα;;; Δεν μπορούν να το δώσουν κάποιες ώρες νωρίτερα;;;

Βέβαια κάπου διάβασα και την άποψη πως έγινε σκόπιμα καθώς αυτοί που τους έκλεψαν το υλικό τις προάλλες, είχαν και το 6ο επεισόδιο και εκβίαζαν το κανάλι. Οπότε έτσι εξηγείται εν μέρει.

Όπως και να έχει μιλάμε για φοβερή σειρά και το συγκεκριμένο επεισόδιο αποτελεί ίσως το καλύτερο μέχρι σήμερα. Θα δούμε το 7ο και θα ξεκινήσω μια επανάληψη σε όλα από την αρχή μέχρι του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured HBO Warner

Max: Κυκλοφόρησε το πρώην HBO Max με επιλογή συνδρομής 4Κ

Η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Max, της rebranded εκδοχής του HBO Max, που θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο περιεχόμενο 4Κ.

Internet HBO Warner

«Max»: Η νέα υπηρεσία ροής από τη Warner Bros

H Warner Bros ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία ροής ενώνοντας τα HBO Max και Discovery+.

Internet HBO

HBO Max: Άνοδος της συνδρομής στα 16 δολάρια τον μήνα

Η Warner Bros ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του HBO Max στις ΗΠΑ, στην πρώτη αύξηση της συνδρομής της πλατφόρμας streaming εδώ και πάνω από 2 χρόνια.

Games Gaming Hackers HBO

Στο στόχαστρο εγκληματιών του κυβερνοχώρου οι fans του “The Last of Us”

Το “The Last of Us”, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation θα κυκλοφορήσει τελικά από το HBO στις 15 Ιανουαρίου του 2023.