hol internet με τη μέρα, Πληρώστε όσο το χρησιμοποιείτε

Με τη νέα υπηρεσία hol internet με τη μέρα, η adsl πρόσβαση στο internet γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Τώρα μπορείτε απλά, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, να επιλέξετε το χρόνο πρόσβασης που επιθυμείτε και να πληρώσετε το internet μόνο όταν το χρησιμοποιείτε. Το χρόνο πρόσβασης στο internet μπορείτε να τον ανανεώνετε οποιαδήποτε στιγμή επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

, hol internet με τη μέρα, Πληρώστε όσο το χρησιμοποιείτε

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία και το τιμοκατάλογο εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fadasma

Με ταχύτητες 2 & 1 Mb όμως μόνο.

Κώστας Βλαχάκης

fadasma, εντάξει ρε συ 2Mbps μια χαρά είναι. Για να το θέλεις μια στο τόσο ε δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις. Υποτίθεται προορίζεται για εξοχικά, και άτομα που λείπουν συχνά από το σπίτι τους. Εκεί που μένεις πιο συχνά έχεις το καλό το ίντερνετ με μηνιαίο συμβόλαιο και βολεύεσαι με τα 2Mbps όταν αλλάζεις για λίγο έδρα.

Εγώ που έχω 2Mbps conn-x στο εξοχικό μου όπου περνάω τα Σαββατοκύριακα, δεν έχω κανένα πρόβλημα και μετά πάλι πίσω με On Telecoms στα 7,3 Mbps.

isidorosr20595

Με μικρά γράμματα γράφει : ” Κόστος ενεργοποίησης 34,99 ευρώ” !

fadasma

εγώ κάπου αλλού διάβασα οτι αν έχεις δικό σου modem και username/password από άλλη σύνδεση, μπορείς να συνδεθείς κανονικά στο ίντερνετ αρκεί να έχεις γραμμή hol. η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη για όλους απλά σου δίνουν κωδικούς όταν πληρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.