Η Hellas OnLine προτείνει τρόπους αντιμετώπισης των dialers

, Η Hellas OnLine προτείνει τρόπους αντιμετώπισης των dialersΣτα πλαίσια προστασίας των πελατών της, η Hellas OnLine θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να προκύψουν από την χρήση dialer.

Ο dialer τροποποιεί τον αριθμό κλήσης και πραγματοποιεί κλήσεις προς αριθμούς υψηλής χρέωσης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ραγδαία ο τηλεφωνικός σας λογαριασμός. O dialer είναι λογισμικό που συνδέεται στην τηλεφωνική γραμμή, αφού έχει εγκατασταθεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC), ενίοτε χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης.

Το λογισμικό αυτό εγκαθίσταται ανεξάρτητα από τον πάροχο που προσφέρει υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet. Κάποιες ιστοσελίδες (web sites) ζητούν από τους χρήστες να αποδεχθούν συγκεκριμένους όρους και συνθήκες, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε επιπλέον ή σε περιορισμένης χρήσης περιεχόμενο. Με την αποδοχή των όρων, «Accept» ή «Agree», το λογισμικό εγκαθίσταται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και απενεργοποιεί τις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις σύνδεσης στο Internet.

Η Hellas OnLine σας προτείνει τους παρακάτω τρόπους αντιμετώπισης:
Προτού «κατεβάσετε» οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού, ειδικά από ιστοσελίδες που δεν γνωρίζετε, είναι σημαντικό να διαβάζετε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις καθώς και τους σχετικούς όρους και συνθήκες που εμφανίζονται.

Συγκεκριμένα:

Συχνός έλεγχος του ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω προγράμματος προστασίας (antivirus)
Εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος προστασίας (firewall)
Έλεγχος συνδέσεων αγνώστου προελεύσεως
Εγκατάσταση λογισμικού γονικού ελέγχου (parental control)
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή/και καλέστε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο τηλέφωνο 210-6151000.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HOL Vodafone

Vodafone Ελλάδας, Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της hellas online

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ποσοστού 72,7% που κατείχαν στην hellas online οι εταιρείες Intracom Holdings και World Equities Investments Holdings SA. Kατέχοντας ήδη μερίδιο 18,4% στην hellas online, με την ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας το συνολικό της ποσοστό Vodafone Ελλάδας, πλέον ανέρχεται στο 91,2%.

Home Cinema HOL Vodafone

hol video club, Φέρνει ταινίες 3D on demand

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας hol video club 3D θα απολαύσουν on demand ταινίες της Universal Pictures, Warner Bros., και The Walt Disney Company σε 3D. Ανάμεσά τους 300: Rise of an Empire, Godzilla, Captain America: The Winter Soldier, Maleficent, Pirates of the Caribbean: On stranger Tides, Tron: Legacy, John Carter, Harry Potter and the Deathly […]

Internet HOL interner Internet

Υπηρεσίες music streaming στην Ελλάδα

Φέτος ήταν η χρονιά όπου οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες live streaming μουσική έγιναν διαθέσιμες και στη χώρα μας επιτρέποντας με μια μικρή μηνιαία συνδρομή να απολαμβάνουμε μουσική στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone μας. Την αρχή έκανε το Napdter με τη Vodafone τον περασμένο Ιούλιο και το Σεπτέμβριο έκανε ντεπούτο το Spotify, σήμερα και η […]

Internet HOL interner VDSL

Hellas Online VDSL, Γρήγορο ίντερνετ με ταχύτητες έως και 50 Mbps

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των προγραμμάτων VDSL της hellas online που δίνουν τη δυνατότητα για ακόμα ταχύτερο internet έως 50 Mbps download και έως 5 Mbps upload. Οι μεγάλες ταχύτητες του vdsl, προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες και καλύτερη εμπειρία στο χρήστη του internet για πιο γρήγορο streaming/ κατέβασμα/αποστολή μεγάλων αρχείων (e-mail, φωτογραφίες) κλπ.