Η COSMOTE φέρνει στην Ελλάδα την eSIM με το Samsung Galaxy Watch 4G

Η COSMOTE φέρνει στην Ελλάδα την eSIM με το Samsung Galaxy Watch 4G, Η COSMOTE φέρνει στην Ελλάδα την eSIM με το Samsung Galaxy Watch 4G
Την προηγμένη τεχνολογία eSIM, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά η COSMOTE, με την εμπορική διάθεση του νέου Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM. Η νέα ψηφιακή κάρτα, που είναι ενσωματωμένη (embedded SIM) στις συμβατές συσκευές (Smartphone, Τablet, Smartwatch κ.α.), προσφέρει νέες δυνατότητες στον χρήστη, μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.
Το Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM είναι το πρώτο smartwatch στην Ελλάδα που υποστηρίζει την τεχνολογία eSIM και οι καταναλωτές θα το βρουν αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τo καινοτόμο Smartwatch της Samsung στα €379 με καντράν 42mm και στα €399 με καντράν 46mm ή φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE. Ενδεικτικά, με σύνδεση στο COSMOTE MOBILE L, το Galaxy Watch των 42mm διατίθεται στα €79 και των 46mm στα €99.
Με την eSIM, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει σύνδεση COSMOTE, σκανάροντας το QR code που θα προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Έτσι, μπορεί να «κατεβάσει» άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια -σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή- τα απαραίτητα δεδομένα ενεργοποίησης της eSIM (Για την ενεργοποίηση της eSIM χρειάζεται σύνδεση στο Internet).
Κομψό με κλασική εμφάνιση και δυνατές επιδόσεις, το Samsung Galaxy Watch 4G με eSIM επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται κλήσεις, να ακούει μουσική και να παρακολουθεί τις αθλητικές του επιδόσεις. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής Super AMOLED 1.2’’ και 1.3” αντίστοιχα, και στεφάνη διαμορφωμένη ειδικά για την πλοήγηση του χρήστη, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό (5 ATM, κατάλληλο για κολύμβηση) και έχει εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται επίσης, το ενσωματωμένο GPS, αλλά και οι λειτουργίες προσωπικού βοηθού και προπονητή, με το smartwatch να αναγνωρίζει 39 διαφορετικούς τύπους άσκησης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIMITRIOS

Ισχύει και για τα iPhone XS και XR!!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

ενα χρονο δεν εχει βγει αυτο το μοντελο ή οχι?
σε καθε περιπτωση η samsung διαθετει ρολοι με esim παραπανω απο ενα χρονο στην αγορα ,αλλα αν δεν εβγαζε η apple τωρα iphone με esim δε θα βλεπαμε να στηριζουν τα esim προιοντα της samsung ουτε το 2030….!
η apple κινει τα πάντα πάντοτε!

Anonymous

Τι είναι αυτο το €3791 με καντράν 42mm και στα €399 ????? €3791???? Προφανώς κάποιο λάθος!

Κώστας Βλαχάκης

379.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.