Η Google δίνει το Project Fi σε ακόμα περισσότερα smartphones;

Google δίνει Project Fi ακόμα περισσότερα smartphones, Η Google δίνει το Project Fi σε ακόμα περισσότερα smartphones;

Η Google φαίνεται πως θα κάνει διαθέσιμο το Project Fi σε ακόμα περισσότερα smartphone, σύμφωνα με δημοσίευση η οποία “κατέβηκε” λίγο μετά την κοινοποίησή της, με τη Google να ενδέχεται να κάνει τη σχετική ανακοίνωση ακόμα και αύριο.

To Project Fi επιτρέπει στους χρήστες των συμβατών smartphone να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα μέσω Wi-Fi ενώ αν δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi χρησιμοποιεί τα mobile δίκτυα των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται. Η μετάβαση της τηλεφωνικής κλήσης γίνεται ομαλά ανάμεσα σε Wi-Fi και mobile δίκτυα.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του διεγραμμένου post, η Google αναφέρει πως θα φέρει το Google Fi, όπως θα είναι πλέον η ονομασία του, σε smartphone των Samsung LG, Motorola, OnePLus και iPhone σε beta έκδοση. Σύμφωνα με τη Google, η πλήρης εμπειρία του Google Fi δε θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές που δεν είναι σχεδιασμένες για το Fi, με τις συμβατές συσκευές να είναι οι Pixel 3, 3XL, 2, 2XL, LG G7, LG V35, Moto G6, και Moto X4.

Τα συγκεκριμένα smartphone θα μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ του Wi-Fi και του δικτύου δεδομένων των T-Mobile, US Cellular και Sprint έτσι ώστε να έχουν πλήρη κάλυψη χωρίς απώλειες. Όσον αφορά τα iPhone, τα οποία δεν είναι ακόμα 100% συμβατά με το Project Fi, δε θα έχουν την άμεση εναλλαγή ανάμεσα σε Wi-Fi και σύνδεση με data, αλλά θα έχουν πολύ καλή συνδυαστική κάλυψη από τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.