Η Vivo ολοκλήρωσε τις πρώτες 5G δοκιμές με το Snapdragon X50 modem

vivo nex s 5g δοκιμή snapdragon x50 modem, Η Vivo ολοκλήρωσε τις πρώτες 5G δοκιμές με το Snapdragon X50 modem

Η Vivo γίνεται άλλη μια εταιρεία, μετά την Oppo, που ολοκληρώνει τις πρώτες δοκιμές της με το Snapdragon X50 modem και φαίνεται πως θα είναι μια από τις πρώτες που θα παρουσιάσουν smartphone με δυνατότητα σύνδεσης στα 5G δίκτυα.

Μετά την Oppo, άλλη μια εταιρεία που ανήκει στη BBK Electronics μαζί με τις REALM και OnePlus, η Vivo, πραγματοποίησε τις πρώτες δοκιμές της σε μια τροποποιημένη έκδοση του NEX S στο οποίο βρισκόταν εγκατεστημένο το modem Snapdragon X50 από την Qualcomm, το οποίο είχε παρουσιαστεί το Φεβρουάριο του έτους που διανύουμε.

Η δοκιμή έγινε με τη συσκευή Keysight UXM 5G και το setup της συσκευής περιλάμβανε το συνδυασμό LTE και NR (New Radio) σήματος βασισμένο στο 3GPP Release 15 NSA standard. Σύμφωνα με την ίδια τη Vivo, ο κύριος στόχος της είναι η κυκλοφορία των πρώτων 5G smartphone μέσα στο 2019, ενώ η συνεργασία της China Mobile με την Qualcomm σε επίπεδο 5G δικτύων, πιθανόν να δείχνει πως τα πρώτα 5G smartphone θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.