indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας

, indesitcompany.mobi: Η φορητή εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδαςΤο νέο και πολυαναμενόμενο domain .mobi έγινε επιτέλους πραγματικότητα: η Indesit Company είναι από σήμερα online στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.indesitcompany.mobi, που αποτελεί τη νέα εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας, σχεδιασμένη για φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, PDA, smart phone, blackberry και pocket PC.

Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi προσφέρει μια βελτιωμένη έκδοση των περιεχομένων της κύριας εταιρικής ιστοσελίδας, στα Ιταλικά και Αγγλικά, προκειμένου να παρέχει ενημέρωση για τα τελευταία νέα από τον κόσμο της Indesit Company, σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και ειδικά στα ΜΜΕ και στην επιχειρηματική κοινότητα. Τέσσερις είναι οι βασικές κατηγορίες πληροφόρησης: Γενικές πληροφορίες για τον Όμιλο (ιστορία, εμπορικά σήματα και προϊόντα, οικονομικά στοιχεία), δελτία τύπου, χρηματιστηριακά νέα της εταιρίας (παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τιμής της μετοχής) και εταιρικά νέα (ανακοινώσεις συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου και συνεδριάσεων των μετόχων).

Οι ιστοσελίδες με την κατάληξη .mobi είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να είναι συμβατές με κινητά τηλέφωνα και palmtops. Είναι προσαρμοσμένες εκδόσεις ιστοσελίδων, με περιεχόμενο ταξινομημένο για γρήγορη πλοήγηση και πληροφόρηση χρήσιμη για τις ανάγκες της καθημερινής εργασίας . Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi ανταποκρίνεται στην ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των χρηστών για πρόσβαση στα περιεχόμενα του διαδικτύου από φορητές συσκευές, με τρόπο παρουσίασης ο οποίος να είναι αποτελεσματικός και στις μικρές οθόνες.

Η νέα έκδοση .mobi αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση στην επικοινωνία με τα ΜΜΕ, επιπλέον της εταιρικής ιστοσελίδας, και διαθέτει μια πλούσια σειρά από εργαλεία και λειτουργίες, όπως την υπηρεσία ειδοποίησης alerts (μέσω e- mail) και παρακολούθησης της μετοχής της εταιρίας σε πραγματικό χρόνο.

Συμβαδίζοντας με τις πιο προηγμένες ιστοσελίδες νέων και πληροφόρησης, η νέα ιστοσελίδα .mobi αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα καινοτομίας της εταιρίας Indesit Company. Η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi αντικατοπτρίζει τον τρόπο επικοινωνίας της εταιρίας –γρήγορα, καθαρά, με σαφήνεια και διαφάνεια- και είναι αφιερωμένη στους δυναμικούς ανθρώπους οι οποίοι είναι πάντα σε κίνηση και χρειάζονται πληροφόρηση σε άμεσο χρόνο, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες διευθύνσεις:
www.indesitcompany.mobi – πλήρης διεύθυνση
www.indesitco.mobi – σύντομη διεύθυνση, ευκολότερη για εισαγωγή σε κινητά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.